BrickForce M N R 0 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Gdy gracz wchodzi na region np Lag to chciałbym zeby dostał crasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 crasha?! Nie da się... jak już to wywalićz serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BrickForce M N R 0 Opublikowano 7 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Mój kolega ma serwer i ma tam nw czy to skript czy co ale ma komendy na crasha .. tylko mi nie poda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 292 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 @BrickForce M N R to jest możliwe, także za pomocą skripta. Powiem nawet więcej! Można to wykonać na czystym bukkicie bez pluginów (crashowanie). Jeśli chcesz sektor lag wystarczy wykorzystać pewien dodatek, jednak najpierw podstawowe pytanie. Wersja serwera i wersja silnika. bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BrickForce M N R 0 Opublikowano 20 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 O 8.05.2016 o 09:01, jahumen napisał: @BrickForce M N R to jest możliwe, także za pomocą skripta. Powiem nawet więcej! Można to wykonać na czystym bukkicie bez pluginów (crashowanie). Jeśli chcesz sektor lag wystarczy wykorzystać pewien dodatek, jednak najpierw podstawowe pytanie. Wersja serwera i wersja silnika. Wersja grałem na 1.7.10 tylko tyle wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BrickForce M N R 0
Gdy gracz wchodzi na region np Lag to chciałbym zeby dostał crasha
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi