Berni73 1 Opublikowano 3 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2016 Siema, mam pytanko czy da się zrobić tak aby z jednego skryptu eksportować wartość zmiennej do drugiego skryptu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Berni73 1 Opublikowano 3 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2016 trochę nie rozumiem jaśniej można? bo chcę zmienną {lvl.%player%} która mam w skrypcie z poziomami przenieść i wykorzystywać w skrypcie z profesjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 3 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2016 Nie musisz nic przenosić. Wszystkie zmienne działają w każdym skrypcie. Berni73 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Berni73 1 Opublikowano 3 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2016 czyli jak sobie wpisze w drugim skrypcie ta zmienną to jej wartość z innego skryptu będzie odczytana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 3 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2016 tak Berni73 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Berni73 1 Opublikowano 3 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2016 dobra dzięki za szybka pomoc do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 3 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Berni73 1
Siema,
mam pytanko czy da się zrobić tak aby z jednego skryptu eksportować wartość zmiennej do drugiego skryptu?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi