ernioo 1 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Cytuj Witam, mam taki oto kod Spoiler variables: {costam.%player%} = 0 command /costamzabierz [<player>]: trigger: if arg-1 is set: i nie wiem jak zrobic zeby zabieralo 1 "punkt" z variables komenda costamzabierz. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 remove 1 from (costam.%arg 1%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ernioo 1 Opublikowano 2 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ernioo 1
Witam, mam taki oto kod
variables:
{costam.%player%} = 0
command /costamzabierz [<player>]:
trigger:
if arg-1 is set:
i nie wiem jak zrobic zeby zabieralo 1 "punkt" z variables komenda costamzabierz.
Prosze o pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi