EnderAdam 10 Opublikowano 1 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2016 WWitam czy ktoś by napisał dla mnie Skrypt! KONIECZNIE!!! {{OPIS}} Potrzebuje skrypt na Zabicie np: Zombie i dostajesz jakąś ilość kasy np napisac ./Kasa = Twoja Kasa TO {kasa} ITP a jak ./Szana =Pokazuje Jaka Jest Szansa na wydropienie z danego moba Kasy Prosze Pomozcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 1 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2016 Variables: (Tab){Kasa.%player%} = 0 Command /Kasa: (Tab)Trigger: (2 taby)send "Twoja kasa %{Kasa.%player%}%" On death: (Tab)IF victim is zombie: (2 taby)chance of 30%: (3taby)add 2 to {Kasa.%attacker%} Command /Szana: (tab)trigger: (2 taby) send "Szansa Na Drop Kasy Z Zombie 30% ilość 2" Napisałeś ogólnie to ja ci odpisuje ogólnie z dotyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychowsky_YT 2 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 nie ten dział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnderAdam 10 Opublikowano 2 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Dzieki xN0MANDx gram na twoim servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Ten temat został przeniesiony do innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnderAdam 10 Opublikowano 2 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 command /MieczOgnia: trigger: remove 100 from {Kasa.%player%} send "&a&lSKLEP &cPomyślnie Zakupiłeś Miecz Przeszyłka już jedzie do ciebie poczekaj 10 sekund" wait 10 seconds give 1 276 of sharpness 5 and unbreaking 3 named "&6Miecz Ognia" to the player else: send "&a&lSKLEP &cNie posiadasz 100 Kasy!" Pomocy Mam taki Przyklad Bo Gdy Odmuje Kasa to pisze Twoja Kasa -10 oco biega jak to zrobic pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnderAdam 10 Opublikowano 2 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Krejzolek Dzieki ale mam jusz od nomanda ale fajny skrypt podaj mi teraz że odejmuje ci ileś kasy za jakis itemek jak kupiesz ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnderAdam 10
WWitam czy ktoś by napisał dla mnie Skrypt!
KONIECZNIE!!!
{{OPIS}}
Potrzebuje skrypt na
Zabicie np: Zombie i dostajesz jakąś ilość kasy np napisac
./Kasa = Twoja Kasa TO {kasa}
ITP a jak
./Szana =Pokazuje Jaka Jest Szansa na wydropienie z danego moba Kasy Prosze Pomozcie!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi