ZiomuuSss 8 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Dlaczego mi nie dziala ten kod?:variables: {pp.%player%} = 0command /app [<player>] [<text>]: trigger: add arg 2 to {pp.%arg 1%}po wpisaniu /app (mojnick) (ilosc) pisze ze pomyslnie doladowalo, ale po wykonaniu komendy sprawdzajacej nadal pisze ze mam 0. W czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lizak3 10 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Zamiast [<text>] daj [<integer>] ZiomuuSss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiomuuSss 8 Opublikowano 22 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Działa ,dzięki, temat do zamknięcia. // Gotowe ~ Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZiomuuSss 8
Dlaczego mi nie dziala ten kod?:
po wpisaniu /app (mojnick) (ilosc) pisze ze pomyslnie doladowalo, ale po wykonaniu komendy sprawdzajacej nadal pisze ze mam 0. W czym problem?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi