Witam, mam taką prośbe, otóż stworzyłem taką komende /pomoc, jednak chciałbym do niej dodać, że jeżeli sie kliknie na dany blok to przenosi mnie do tego czego chce.
command /pomoc [<text>]:
trigger:
arg 1 is not set:
open chest with 5 rows named "" to player
format slot 11 of player with 1 of orange wool named "&bINFORMACJA O &6VIPIE" with lore "&eWpisz &c/vip&e, aby dowiedziec sie wiecej" to be unstealable
format slot 13 of player with 1 of lime wool named "&aKOMENDY" with lore "&eWpisz &c/komendy&e, aby dowiedziec sie wiecej" to be unstealable
format slot 15 of player with 1 of yellow wool named "&cZestawy" with lore "&eWpisz &c/kit&e, aby dowiedziec sie wiecej" to be unstealable
format slot 29 of player with 1 of pink wool named "&cSamobojstwo" with lore "&eWpisz &c/samobojstwo&e, aby sie zabic" to be unstealable
format slot 31 of player with 1 of red wool named "&6KLANY" with lore "&eWpisz &c/klany&e, aby dowiedziec sie wiecej" to be unstealable
czyli np jak kilkne w pomaranczowa welne to wyswietla mi sie kolejne okno z zawartoscia co ma vip. okna sam bym uzupelnił, więc prosze tam nic nie dawać
Pytanie
SMOGEM 3
Witam, mam taką prośbe, otóż stworzyłem taką komende /pomoc, jednak chciałbym do niej dodać, że jeżeli sie kliknie na dany blok to przenosi mnie do tego czego chce.
czyli np jak kilkne w pomaranczowa welne to wyswietla mi sie kolejne okno z zawartoscia co ma vip. okna sam bym uzupelnił, więc prosze tam nic nie dawać
Edytowane przez SMOGEMOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi