Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na rozdzke tp na spawn

oFFeN
 Udostępnij

Pytanie

Witam mam skrypty edytowany przezmnie dodalem tam crafting rozdzki reszta nie jest moja i troche zedytowalem kod i nie wiem co zrobilem zle mozna chodzic i ruzdzka tp nawed podczas pvp nie wiem o co chodzi co jest tam zle i nie zabiera tej rozdzki z eq moglby ktos na to lukna i przepraszam ze nie stosuje polskich znakow.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez Ewald

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość DonFallingCookie
set {_pos} to "%x-coordinate of player%, %y-coordinate of player%, %z-coordinate of player%"wait 5 real secondsif "%x-coordinate of player%, %y-coordinate of player%, %z-coordinate of player%" is {_pos}:	teleport player to spawnelse:	send "poruszyles sie, teleportacja anulowana"

btw w kodzie masz źle postawiony "if" w 27 linijce, zapomniałeś o tabie

• 0

Masz, jeśli nie zrozumiałeś dalej:

command /rozdzka:        trigger:                if player has permissions "ess.rozdzka": # <<<--- TU JEST BLAD                if player has {@itemyTP}:                        give a 280 of lure 10 named "&4Rozdzka teleportujaca" to the player                        remove 1 {@cblok} of {@ench} named "&4{@nazwa}" from player                else:                        send "&c&lNie posiadasz &4&l{@itemyTP}"

I ma być tak:

command /rozdzka:        trigger:                if player has permissions "ess.rozdzka": # Juz nie ma bledu                        if player has {@itemyTP}:                                give a 280 of lure 10 named "&4Rozdzka teleportujaca" to the player                                remove 1 {@cblok} of {@ench} named "&4{@nazwa}" from player                        else:                                send "&c&lNie posiadasz &4&l{@itemyTP}"

• 0

gdzienkuje a gdzie mam to wkleic 

2
3
4
5
6
set {_pos} to "%x-coordinate of player%, %y-coordinate of player%, %z-coordinate of player%"
wait 5 real seconds
if "%x-coordinate of player%, %y-coordinate of player%, %z-coordinate of player%" is {_pos}:
teleport player to spawn
else:
send "poruszyles sie, teleportacja anulowana"

• 0

To takie z tą anulacją teleportacji po ruszeniu się to MOŻESZ wkleić...

To mniej więcej:

on rightclick with 280:        remove 1 280 of knockback 2 named "&3Rozdzka teleportujaca na &cspawna" from player        send "&c&lZostaniesz teleportowany za &1&l{@Czas}&c&l sekund. Nie ruszaj sie."        set {_pos} to location of the player        wait {@czas}        if {_pos} is location of the player:                teleport player to spawn        else:                send "&4&lTeleportacja anulowana, poruszyles sie."command /spawn:        trigger:                if player has permissions "ess.vip": #mozliwosc tp na spawn bez itemow vip                       send "&c&lZostaniesz teleportowany za &1&l{@Czas}&c&l sekund. Nie ruszaj sie."                       set {_pos} to location of the player                       wait {@czas}                       if {_pos} is location of the player:                               teleport player to spawn                       else:                               send "&4&lTeleportacja anulowana, poruszyles sie."                else:                        send "&4&lNie mozesz tego tak zrobic..."                        send "&4&lIstnieje tez 2 mozliwosc, a mianowicie kupno vip"

Zamiast:

on rightclick with 280:        remove 1 280 of knockback 2 named "&3Rozdzka teleportujaca na &cspawna" from player        send "&c&lZostaniesz teleportowany za &1&l{@Czas}&c&l sekund"        wait {@Czas} seconds        teleport player to spawncommand /spawn:        trigger:                if player has permissions "ess.vip":                        wait {@Czas} seconds                        teleport player to spawn                else:                        wait 3 seconds                        send "&4&lIstnieje tez 2 mozliwosc, a mianowicie kupno vip"

Czy musiałem tak pisać ("zamiast") żebyś zrozumiał?

PS: "Lubię To" się należy ;)

Edytowane przez AgainPsychoX

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...