Skocz do zawartości
  • 0

Particlesy Wokoło

Nieaktywny
 Udostępnij

Pytanie

Jak zrobić by cząsteczki robiły się wokoło np taki plugin worldedit i się wpisuje /hcyl i taki okrąg się robi

To jak zrobić taki okrąg cząsteczek ?

spawn 500 of particle blockcrack_51_0:30 offset by 10, 0, 10 at block above player

bo chcę zrobić taką fale ognia i jak przerobić ten kod

Pisane na szybko czekam na odp :P

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

spawn 500 of particle blockcrack_51_0:30 offset by 10, 0, 10 at block above player
Manipulujesz liczbami po offset by czyli to 10, 0, 10 musisz ustawić na różne sposoby, dla ułatwienia napisałem Ci szablon ;)

spawn <ilosc> of <czasteczka> offset by <ile bloków X mają się rozprzestrzeniać> <ile bloków Y mają się rozprzestrzeniać> <ile bloków Z mają się rozprzestrzeniać> at <miejsce np. player>

Pamiętaj też że cząsteczki wyskakują losowo w maksymalnej odległości XYZ którą ustawiłeś. Wiesz tylko jaka będzie ich liczba, obszar rozprzestrzeniania i lokacja

@down, ym.. skoro każdy umie to po co robisz temat?

Edytowane przez PanNiedzwiadek

• 0
Godzinę temu, PanNiedzwiadek napisał:

Manipulujesz liczbami po offset by czyli to 10, 0, 10 musisz ustawić na różne sposoby, dla ułatwienia napisałem Ci szablon ;)

spawn <ilosc> of <czasteczka> offset by <ile bloków X mają się rozprzestrzeniać> <ile bloków Y mają się rozprzestrzeniać> <ile bloków Z mają się rozprzestrzeniać> at <miejsce np. player>

Pamiętaj też że cząsteczki wyskakują losowo w maksymalnej odległości XYZ którą ustawiłeś. Wiesz tylko jaka będzie ich liczba, obszar rozprzestrzeniania i lokacja

Nic nie powiedziałeś... napisałeś to co każdy umie (albo skopiować od norbiego)

Edytowane przez Nieaktywny

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...