Nieaktywny Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 Jak zrobić by cząsteczki robiły się wokoło np taki plugin worldedit i się wpisuje /hcyl i taki okrąg się robi To jak zrobić taki okrąg cząsteczek ? spawn 500 of particle blockcrack_51_0:30 offset by 10, 0, 10 at block above player bo chcę zrobić taką fale ognia i jak przerobić ten kod Pisane na szybko czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) spawn 500 of particle blockcrack_51_0:30 offset by 10, 0, 10 at block above player Manipulujesz liczbami po offset by czyli to 10, 0, 10 musisz ustawić na różne sposoby, dla ułatwienia napisałem Ci szablon spawn <ilosc> of <czasteczka> offset by <ile bloków X mają się rozprzestrzeniać> <ile bloków Y mają się rozprzestrzeniać> <ile bloków Z mają się rozprzestrzeniać> at <miejsce np. player> Pamiętaj też że cząsteczki wyskakują losowo w maksymalnej odległości XYZ którą ustawiłeś. Wiesz tylko jaka będzie ich liczba, obszar rozprzestrzeniania i lokacja @down, ym.. skoro każdy umie to po co robisz temat? Edytowane 2 kwietnia 2016 przez PanNiedzwiadek steel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Godzinę temu, PanNiedzwiadek napisał: spawn 500 of particle blockcrack_51_0:30 offset by 10, 0, 10 at block above player Manipulujesz liczbami po offset by czyli to 10, 0, 10 musisz ustawić na różne sposoby, dla ułatwienia napisałem Ci szablon spawn <ilosc> of <czasteczka> offset by <ile bloków X mają się rozprzestrzeniać> <ile bloków Y mają się rozprzestrzeniać> <ile bloków Z mają się rozprzestrzeniać> at <miejsce np. player> Pamiętaj też że cząsteczki wyskakują losowo w maksymalnej odległości XYZ którą ustawiłeś. Wiesz tylko jaka będzie ich liczba, obszar rozprzestrzeniania i lokacja Nic nie powiedziałeś... napisałeś to co każdy umie (albo skopiować od norbiego) Edytowane 2 kwietnia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 Wiem że jest taka opcja w skGeometry tylko nwm nawet jak to zainstalować xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 Jak juz kolega wyzej powiedzial skqGeometry (Wymaga skq) Cytuj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Jak zrobić by cząsteczki robiły się wokoło np taki plugin worldedit i się wpisuje /hcyl i taki okrąg się robi
To jak zrobić taki okrąg cząsteczek ?
spawn 500 of particle blockcrack_51_0:30 offset by 10, 0, 10 at block above player
bo chcę zrobić taką fale ognia i jak przerobić ten kod
Pisane na szybko czekam na odp
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi