xMonkey 9 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 (edytowane) //Dell Ale wstyd tutaj wrócić i oglądać co się robiło jak było się mniejszym Edytowane 21 stycznia 2019 przez xMonkey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Sprawdzilem sobie ten BlazingPack, i mam kilka uwag: 1. Stary, prosze. Uzywaj interpunkcji. Dzień Dobry chcesz Chronić swój serwer AntyCheaterm Pierwszej klasy ??? TO PORADNIK DLA Ciebie a wiec zaczynajmy !: 2. Zmien link, ten przekierowuje do pluginu na bungeecord. "Plugin BlazingPack dla BungeeCord" 3. "By plugin działał musimy dodać Twój serwer do naszej listy. Napisz do nas na Facebooku: [ssshhh]" Po co? Zeby druga strona uzyskala like'i na funpage'u? 4. "Paczki używają: (i tu wymienione serwery)." Skad masz ta informacje, iz oni NAPEWNO z tego korzystaja? Skad wiesz, czy oni nie maja swoich AntyCheat'ow? Dodam, iz jest to pomysl zabrany od uzytkownika Sweey. Oprocz tego nie mam innych zastrzezen, przeskanowalem dokladnie plik, i wyglada na to, ze jest czysty. https://www.virustotal.com/pl/file/b39d4315263725aa8ca3ec8009298a2aa35908bbb236f46b4b8ef9895f532770/analysis/1460913650/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeXCraft 6 Opublikowano 16 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2016 @up Nie rozpedziłeś się za bardzo? Na stronie BlazingPack'a piszę kto używa tej paczki... (Serwer) "Paczki używają: (i tu wymienione serwery)." Skad masz ta informacje, iz oni NAPEWNO z tego korzystaja? Skad wiesz, czy oni nie maja swoich AntyCheat'ow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawo 59 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 No ja przepraszam bardzo.... - Masz 1/2 z polskiego - Nie masz bladego pojęcia o pluginach na większych serwerach - Ta paczka to [ciach] - Nie nabijaj like na fanpage za pośrednictwem minkraftowych pluginów ziomuś Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal_PL 93 Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Nie polecam tej paczki, to jest jeden wielki syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi