DeLajt 15 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Witam da się jakoś zrobić w skrypcie drop ze wszystkich mobów? Abym nie musiał pisać on death of zombi etc. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Według mnie można jedynie przez... on death of zombie: chance of 50%: drop 1 diamond at victim lub plugin ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 9 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Wiem że się tak da ale chcę od razu ze wszystkich mobów ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 293 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 on death: loop all players: if victim is loop-player: stop KOD Mozna sprobowac takim trikiem, jesli zabita osoba nie jest graczem, to moze byc tylko entiny, jednak radze uwazac bo (chyba), to moze dzialac na np. niszczenie wagonikow. DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) on death: if attacker is a player: if victim is set: if victim is not a player: //do stuff @jahumen Faktycznie, poprawione. Edytowane 10 marca 2016 przez Shooterowy DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 293 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 @Shooterowy Raczej odwrotnie, teraz masz jak zombie zabija gracza. on death: if attacker is a player: if victim is set: if victim is not a player: //do stuff DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeLajt 15
Witam da się jakoś zrobić w skrypcie drop ze wszystkich mobów? Abym nie musiał pisać on death of zombi etc. ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi