Skocz do zawartości

[1.7.2-1.7.4][NP][100SL][RPG] EvolutionOrbit

Nieaktywny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

EvolutionORBIT

Cechy Serwera:

- Statki

- Tryby kamery

- Lasery

- Działka

- Wyrzutnie

- Moduły

- Kosmos

- Niezwykły txt

- Pierwszy taki serwer na świecie

- Uszlachetnianie

- Minerały

- Bossy

- Sektory

- Specjalne Wrota

- Misje

- Fabuła

- Amunicja

- Dropy

- RPG Kosmiczne

- I wiele więcej

Administracja:

xN0MANDx - Właściciel

TheMrKoxGames - KidMod

Denzer - KidMod

koksmiecza - KidMod

Kilka obrazków:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Trailer:

IP: EvolutionOrbit.Ench.PL

Wersja 1.7.2

100 slotów

Opis: Wciel się w pilota jednego z 6 statków kosmicznych Pheonixa, lenovo, vege, goliatha, AX-120, Vornex!

Odperzyj inwazje upartej rasy AGEIS która niszczy sektory, wykonuj misję, zdobywaj poziomy, przechodź specjalne wrota, ulepszaj się!

Kupuj nowe bronie, lasery, bomby, rakietnice, moduły, amunicje!

Zdobywaj unikalne przedmioty z bossów i misji!

Odperzyj atak na ostatnią flotę ziemską i doprowadź do unicestwienia sektorów AGEIS raz na zawsze!

Walcz z niezwykłego widoku kamery wnętrza statku lub po minecraftowemu za pomocą komendy /kamera!

Serwer wystartował 13 dni temu...

Serwer posiada aktualnie 50 poziomów gracza!

Serwer podatny na propozycje pomysłów i rozwijania zabawy oraz jego całego!

Serwer w calosci odgapiony od gry DarkOrbit, nazwy statkow kosmicznych sa zerzniete w 100%, przypuszczam, ze mineraly tez beda identyczne jak tam.

Ostrzegam Cie tylko, ze tworzac taki serwer podwazasz prawa autorskie BigPointu, za co mozesz zostac ukarany.

Pozdrawia 6 letni staly gracz DarkOrbit ;v

Gość Vylence

Budowle gowniane.

Txt? Już lepszy zrobię ołówkiem. 

Od kiedy cechą servera jest statek ?

A no i na koniec pozdrawiam twój server który padnie po 40 graczach. (Enderchest) 

//Edit

@Derpy Hooves o co chodzi z tymi statkami ? :v

@xN0MANDx twoje zachowanie jest zalosne.

Gowniane serverki to masz ty kolego :D

//Edit

@xN0MANDx "oluweczkiem" hahah jeb*em + zalosne. Uczepilles się że  to server spectator..

Od kiedy się przezywa użytkowników po  tym jak odpowiedza na 3/4 twoich tematów?

A i "pierwszy taki server w polsce" chyba na twoim osiedlu chciales napisac

@everyone 

Rowniez nie polecam tego użytkownika. Wszystko zgapione, założyciel się nie interesuje.Ocenia wszystko przez szklo. ( moje powiedzonko) 

Dziękuję dobranoc

Edytowane przez Vylence

No tak, wersja 1.7.2.

Pluginy na statki są już na wersję 1.8 tak btw

//EDIT

@Candy Budując pojazd z odpowiednich bloków, po postawieniu tabliczki z odpowiednim napisem oraz kliknięciu na ową tabliczkę plugin odczytuje strukturę dzięki temu ta struktura zachowuje się jakby była pojazdem

Wszedlem na serwer, nazwy rud sa calkowicie zgapione od DarkOrbit system dzial laserowych i amunicji takze. Budowle sa tak tragiczne, ze chce mi sie wymiotowac.

Jesli chcecie pograc na "serwerze" tego typu, to tylko oryginalna gra, bo ten serwer jest tak niedopracowany, że jest to masakra.

Wchodzę na serwer. I pierwsze co widzę - czy pobrać txt. Zaznaczam "nie". Nikt nie ma prawa ograniczać moja rozgrywkę przez jakieś ch*jowe grafiki. Znajduje się na spawn. I mam mindf*cka. O co tutaj chodzi? Żadnego samouczka - nic, a nic rad. I ty myślisz że ktoś nowy jak ja da sobie radę? Otóż mylisz się. Podobno jesteście otwarci na propozycje. Oto moja propozycja - usuncie serwer. To nie ma racji bytu w takim stanie. I do przyszłych graczy - już lepiej znajdzie sobie serwer EASYHC. Tam przynajmniej będzie wiadomo o co chodzi.

Godzinę temu, jahumen napisał:

Wszedlem na serwer, nazwy rud sa calkowicie zgapione od DarkOrbit system dzial laserowych i amunicji takze. Budowle sa tak tragiczne, ze chce mi sie wymiotowac.

Jesli chcecie pograc na "serwerze" tego typu, to tylko oryginalna gra, bo ten serwer jest tak niedopracowany, że jest to masakra.

To jest można powiedzieć v 0.1 ciągle pracuję.. Dark orbit to tylko cząsteczki wziąłem Orbit jak orbita nie EvolutionDarkOrbit... A tutkiem są misje u kapitana a jak Nie umiesz przeczytać tabliczki lub czegoś na www to twój problem :) Poducz się języka polskiego to przeczytasz..

PS: co ty pedofil jesteś że za mną chodzisz po moich tematach z jałmenem ?

Do Candy: Skarga o budowle do TheMrKoxGames :) a padają po 40 graczach chyba twoje gówniane serwery (survival z spawnem...) jeżeli tyle miałeś wógóle choćby 5 :) i się pochwal  swym txt skoro tak ładnie malujesz swym ołuweczkiem w paincie.. 

Edytowane przez Nieaktywny

6 minut temu, jahumen napisał:

Nie mowie o nazwie, a o laserach, rodzajach amunicji, surowcach, portalach, nazwach map, nazwach surowcow, pomysle na wyrzutnie, dodatkowych CPU, oraz poziomach.

Rada? Usun serwer :v 

Rada? Usuń konto ?

@Candy

Napewno lepszy niż twój server spectator :)

Edytowane przez Nieaktywny

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...