Skocz do zawartości
  • 0

Polaczenie skryptu z Factions

oFFeN

Pytanie

Witam.

Jak w temacie chodzi mi żeby zrobić zamiast /f create i tego typu zrobic tka jak an tym ss'y.

Na pewny serwerze jest to zrobione tak tylko nadal mozna f create i dlugom nazwe.

chcialbym skrypt na gidlie jak na s**k,m**c,lub *craft**** lub wlasnie przerobic ten plugin factions skryptem.

Da sie bo tak jak u gory pisalem jest ot na pewnym serwerze zrobieone skryptem tylko niewiem jak ta komende claim usunac i w skrypcie pod komenda g zaloz dopisac cuboid 50x50 lub 100x100.

Dołączona grafika

poprostu spolszczy caly ten plugin skryptem i usunac komende claim i dopisac ja zeby dawal cub 50x50 lub 100x100 wpisujac /g zaloz i zablokowac permissia zeby sie nie dalo wpisac f create i inne a i zeby dalo max 4 litery tag gildi i nad nickiem jak bys sie dalo albo kolo tag gildi 

Edytowane przez oFFeN

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

poprostu spolszczy caly ten plugin skryptem i usunac komende claim i dopisac ja zeby dawal cub 50x50 lub 100x100 wpisujac /g zaloz i zablokowac permissia zeby sie nie dalo wpisac f create i inne a i zeby dalo max 4 litery tag gildi i nad nickiem jak bys sie dalo albo kolo tag gildi 

"ty mówić polski?" "ty używać polskie znaki?"

Jak rozumiem mamy przepisać dla Ciebie  skrypt na gildie tak?

Mamy spolszczyć, dodać nowe cuboidy itp.? To nie łatwiej będzie napsiać od nowa skrypt?

• 0

Witam

Jak w temacie chodzi mi żeby zrobić zamiast /f create i tego typu zrobic tka jak an tym ss'y.

Na pewny serwerze jest to zrobione tak tylko nadal mozna f create i dlugom nazwe.

chcialbym skrypt na gidlie jak na s**k,m**c,lub *craft**** lub wlasnie przerobic ten plugin factions skryptem.

Da sie bo tak jak u gory pisalem jest ot na pewnym serwerze zrobieone skryptem tylko niewiem jak ta komende claim usunac i w skrypcie pod komenda g zaloz

ty masz factions czy ultimate clans? Bo to jest różnica. Wielka.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...