ShroN 112 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 (edytowane) Siema, poprawi mi ktoś ten skrypt? Powoduje że co 1 min jest dodawane jest 1 "czas" w config.yml XXX Edytowane 15 stycznia 2016 przez ShroN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysek 73 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 5 minut temu, ShroN napisał: Siema, poprawi mi ktoś ten skrypt? Powoduje że co 1 min jest dodawane jest 1 "czas" w config.yml every 1 minutes: set {azodsh.czascaly} to single value "czas" get of "config.yml" set {azodsh.dczascaly} to {azodsh.czascaly} add 1 to {azodsh.dczascaly} set "czas" to "%{azodsh.dczascaly}%" in yaml file "config.yml" Napewno ścieżka do .yml to poprostu "config.yml", bo coś mi się nie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 14 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 (edytowane) Nie, specjalnie to z edytowałem na forum. Edytowane 14 stycznia 2016 przez ShroN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fajerowskyy. 56 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 Jakieś błędy masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 14 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 Nie, nie mam. Nic nie wywala, po prostu w dokumencie caly czas jest czas: '0' ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 every 1 minutes: set {azodsh.czascaly} to single value "czas" get of "config.yml" parsed as number set {azodsh.dczascaly} to {azodsh.czascaly} add 1 to {azodsh.dczascaly} set "czas" to "%{azodsh.dczascaly}%" in yaml file "config.yml" Pamiętaj, że twój config.yml ma wyglądać po prostu tak czas: 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 15 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 (edytowane) A wiecie może czemu to nie dziala (nie chodzi o tab) nie wywala mi błędów, a gdy plik istnieje to z danymi to nie wysyła wiadomosci Edytowane 15 stycznia 2016 przez ShroN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 ścieżka do pliku ma wyglądać tak "plugins/los/%{azdosh.czasall}%.yml" jeśli trzymasz folder "los" w "plugins" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 15 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 pisałem wyżej że ścieżkę edytowałem gdy wrzucałem na forum. Po prostu nie chce mi komendy wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 15 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Złą zmienną miałem XD. Do zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ShroN 112
Siema, poprawi mi ktoś ten skrypt? Powoduje że co 1 min jest dodawane jest 1 "czas" w config.yml
XXX
Edytowane przez ShroNOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi