Gość Vylence Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 (edytowane) Dziendoberek Forumowicze! Albowiem mam problem ... prosze o napisanie tych max 5 linijek na bossbar... i powiedzenie oco cho .--. Chce zrobic skrypt zwiazany bossbarem Cos takiego... command /bbm [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if player is op: display "%arg 1%" on bossbar with 100 percent by 5 second else: send "Podaj message" ALE NIE DZIALA Wszystkie dodatki (no te slawniejsze ) Prosze o pomoc bo niewiem oco chodzi Dobranoc Forumowicze Edytowane 9 stycznia 2016 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 A masz BossBarSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 (edytowane) Cytuj A masz BossBarSK Nie moge pobrac... bym mial ale nie ma linkow ;/ 5 minut temu, Candy napisał: Nie moge pobrac... bym mial ale nie ma linkow ;/ NO pobralem... i dalej nie dziala Edytowane 9 stycznia 2016 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 @Candy create timed bar with text "&aTwoj Tekst" to player for 10 seconds Masz i teraz napewno zadziala Liczę na LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 @xdreammaster Nadal nic... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _CookieMonster_ 48 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 29 minut temu, Candy napisał: @xdreammaster Nadal nic... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Bo do tego potrzeba BarApi, napisze ci na skypie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Zrób tak: Set {_arg} to arg parsed as text create timed bar with text "&3%{_arg%" to player for 10 seconds To tak jak jest z np. Command /yo []: Trigger: Loop %ARG% times: Send "yo" to player Nie działa... I trzeba dodać tak: Command /yo []: Trigger: Set {_yo} to ARG parsed AS integer Loop %{_yo}% times: Send "yo" to player Mam nadzieję że pomogłem Pamiętaj o tym "parsed" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Vylence
Albowiem mam problem ... prosze o napisanie tych max 5 linijek na bossbar... i powiedzenie oco cho .--.
Chce zrobic skrypt zwiazany bossbarem
Cos takiego...
ALE NIE DZIALA
Wszystkie dodatki (no te slawniejsze
)
Prosze o pomoc bo niewiem oco chodzi
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi