ShroN 112 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Siema, czy loop all players: loopuje tylko graczy online czy offline też? Jeżeli offline nie to jak zrobić aby ci gracze też byli loopowani? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 355 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Dodawać każdego nowego gracza do zmiennej grupowej i zapętlać tę zmienną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 @ShroN Mam nadzieję że rozumiesz co@Shooterowy chciał ci przekazać. On first JOIN: Add player to {grupa} Ja tak to zrozumiałem Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ShroN 112
Siema, czy loop all players: loopuje tylko graczy online czy offline też? Jeżeli offline nie to jak zrobić aby ci gracze też byli loopowani?
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi