Skocz do zawartości

slxshxr

Użytkownik
  • Ilość zawartości

    9
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia slxshxr

Świeżak

Świeżak (1/13)

0

Reputacja

  1. Adres IP: axxn.pl Discord:https://discord.gg/z2g3G8M Start: 10 lipca, godzina 10:00! Mimo, iż dostępne wersje są od 1.9 w górę, to polecam grać na wersji 1.12 :).
  2. slxshxr

    Chance

    Witam, jak zdefiniować chance of, tak aby było to tylko jednorazowe przekazanie przedmiotu np.: chance of 33%: give 1 diamond chance of 50%: give 1 emerald chance of 17%: give 1 bedrock Chodzi mi o to, żeby w powyższym przykładzie gracz otrzymał tylko 1 z tych trzech rzeczy, nawet jeśli szansa będzie "true"
  3. slxshxr

    Enchant

    on enchant: tool of the player is enchanted with sharpness: enchant the player's tool with sharpness 1
  4. TRYB FRAKCJE IP: axxn.pl Discord: https://discord.gg/BUTNepy Forum: http://forumaxxn.pl/ INFORMACJE » Wersja: 1.9 - 1.13 » Autoryzacja: NoPremium/Premium » Nieograniczona ilość slotów! Obejrzyj reklamę! https://www.youtube.com/watch?v=teeQsrwj_Io Ogólne: -Rozbudowany plugin frakcyjny. -Ciekawa mechanika niszczenia obsydianu. -Wiele autorskich dodatków takich jak kryształy oraz zaklęcia ulepszające, które wprowadzają większe modyfikacje walk. -Dobrze wykonany bezpieczny system wymiany między graczami. -McMMo pozwalające rozwijać swoje umiejętności. -Jesteśmy otwarci na propozycje, chcemy się rozwijać! Zdjęcia spawnu: NA CO CZEKASZ? ZAPRASZAMY! Nie pożałujesz!
  5. slxshxr

    Home

    Witam, czy jest jakiś expression związany z "home location"? Potrzebuję, aby gracz nie mógł się teleportować na home w danym miejscu, jeśli powstanie tam kiedyś w przyszłości jakiś warp/cuboid etc.
  6. slxshxr

    Kupowanie powera.

    Potrzebuję skryptu na kupowanie powera za $. Aktualnie wygląda on tak: command /kuppower: trigger: if faction of player is not set: send "&cNie nalezysz do zadnej frakcji" else: if player's balance is more or equal to (150000 * {dokupionypower::%faction of player%}): execute console command "f powerboost faction %faction of player% %{dokupionypower::%faction of player%}%" remove (150000 * {dokupionypower::%faction of player%}) from player's balance send "&cPower dla Twojej gildii %faction of player% zwiekszyl sie o 1, aktualny bonus wynosi %{dokupionypower::%faction of player%}%." add 1 to {dokupionypower::%faction of player%} else: send "&cNie masz wystarczajaco pieniedzy." Lecz, jeśli ktoś założy gildie, pierwszy zakup jest za "nic": https://imgur.com/a/hsEOWOK Mógłby ktoś zmienić tak, aby tego nie było i dodatkowo dopisał mi kilka linijek powodujących resetowanie tej zmiennej po usunięciu gildii? Plugin od frakcji - factions by massivecore
  7. Potrzebuję pluginu, który co 24 godziny resetuję światy (wszystkie bloki). Może być to nawet zwykły zapis świata komendą, a później przywrócenie go inną. Worldreset u mnie nie działa. Wersja serwera 1.12.2
  8. slxshxr

    SMS Shop.

    To miał być "żart", informujący, że strony, które miały możliwość pobrania danego pliku, już dawno wygasły
  9. slxshxr

    SMS Shop.

    Poszukuję pluginu na SMS shop. Ma polegać na tym, że gracz wpisując komendę na serwerze automatycznie wysyła kod do strony i zostaje wykonana jakaś komenda. Najlepiej gdyby to był taki, lecz innymi DZIAŁAJĄCYMI, też nie pogardzę. Z góry mówię, że szukałem bardzo dużo takich pluginów, większość zwracało kod "Error 404, strony nie znaleziono".
×
×
  • Dodaj nową pozycję...