ShedarPoland 0 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Siemaneczkoo ! ;) Jestem Damian i byłem administratorem na serwerze EasyH***.Przybyłem tu aby nauczyć się pisania prostych i tych bardziej złożonych skryptów :)Ogólnie jak większość chodzę do szkoły (koniec 2 klasy gim) a po szkole lubię sobie pograć w gry.Dość długi okres grałem na imprezach szkolnych itd. Jakoś zaprzestałem grać w radiach itd itp, lecz na ten długi weekend planuje coś al.a BIG RETURN czy coś ;d Również zajmuję się tworzeniem stron www, jak coś to piszcie, pomogę :) Tak więc to tyle ! pis joł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakushami 51 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Witamy i życzymy powodzenia na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 witamy na forum ;) [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 15 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2014 hejo. â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– //Napisane dzieki Norbi's smartphone â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– â– Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi