Bawełniaty 30 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Cześć! Mam na imię Bawełniaty Hubert. W Grudniu kończę 14 lat. Interesuję się Informatyką, grafiką komputerową, muzyką. Przygodę z Skryptem rozpocząłem, kiedy chciałem stworzyć serwer prywatny i napotkałem plugin Skript i tak zacząłem pisać, zacząłem od tygodnia xD. Mam nadzieję ze przeżyję w gronie Skryptożerów :DJeżeli jest ktoś chętny, by mnie jeszcze coś poduczyć, to proszę się zgłosić na wykładowce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 witamy :) [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Witamy i życzymy miłej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakushami 51 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Witamy Hubert :D./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TNTMonster 0 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koveek 34 Opublikowano 28 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2014 Mam dokładnie takie same zainteresowania. :) Siemka i dużo zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaDG 29 Opublikowano 28 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2014 @UP Nie odkopuj. Patrz na datę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 29 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2014 odkop dopiero po 30 dniach [â—] Napisane dzieki Norbi's smartphone [â—] Za wszelkie bledy przepraszam Lord Loginus i #Aperture 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi