warpath124 8 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Witam ponownie, po dość dużej przerwie wracam do was Pierwszy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! w sk dev teamie był robiony razem z moim udziałem(Wiem, wiem skromny jestem.). Teraz trochę moja wiedza o skript się zakurzyła i chyba czas ją odświeżyć. No więc piąteczka! Edytowane 12 sierpnia 2019 przez warpath124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Jestem tu prawie od przeniesienia forum na IPB i ledwo cię kojarzę, lecz witaj spowrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 19 godzin temu, Norbi napisał: Jestem tu prawie od przeniesienia forum na IPB i ledwo cię kojarzę, lecz witaj spowrotem. Hmm... szczerze też go nie kojarze (ja od początku ^^). Lecz witaj, kumplu Miłej przygody ze Skriptem ci życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebafudi 122 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Chodziło ci może o ten skrypt? XD Pamiętam.. Też w nim uczestniczyłem. Prawie nic tam nie zrobiłem, nie licząc dodania paru emotek XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi