Savorski 176 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Witam. Jestem bardzo uciążony tym, że nie mogłem o równej 16:00 przyjść na otwarcie z powodu Szkoły. Przynajmniej przyszedłem w dzień otwarcia Ale nie o tym chciałem teraz porozmawiać. Większość osób powinno mnie już z tego forum znać, alee... Witam. Z tej strony SavPlays (czyli na obecną chwile Savorski) Przyszedłem tutaj, aby was gorąco powitać, oraz opowiedzieć co się we mnie zmieniło. - Zaczne od tego, co jest chyba największą rzeczą, jaką zrobiłem iż zacząłem oglądać ANIME. Tak - Spoważniałem (na serio) - Coraz lepiej idzie mi w osu! (Juz 6 s nabitych), co widać po moich filmach na yt - Game4Fame nadal powstaje (Tym razem z licencją) i start w sobote. - Kompletnie zapomniałem Dokumentacje skriptu. Trzeba będzie się go nauczyć na nowo I to chyba jedne z większych zmian. Chciałbym tym razem rozpocząć na nowo. Stare relacje chce odnowić i zmienić na lepsze. Pisać skrypty, i grać w gry forumowe. Witam NA NOWO :)))) tropereks 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/9567-witam-oraz-co-si%C4%99-we-mnie-zmieni%C5%82o-w-3-miesi%C4%85cach/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi