Mertogert 0 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 (edytowane) Witam!ostatnio napisałem prosty skrypty na pokeballa,ale niewiem jak zrobić żeby zombi po zespawnieniu chodziło zamną i mnie nie biło...( aha i jesze czy to equip zombie będzie działało )link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!gdy skrypt był żle zrobiony prosze nie hejtować jestem nowy!zgóry dziena! Edytowane 31 sierpnia 2015 przez Mertogert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WooMBO - CooMBO 14 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 (edytowane) Na forum był skrypt na pety w yml. Tam znajdziesz wszystkoEdit:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 31 sierpnia 2015 przez WooMBO - CooMBO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mertogert 0 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 Na forum był skrypt na pety w yml. Tam znajdziesz wszystkoEdit:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!To nie jest to to jest zupelnie cos innego ja chcem zeby ktosnzeditowal moj skrypt aniendawal kogos.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mertogert 0
Witam!
ostatnio napisałem prosty skrypty na pokeballa,
ale niewiem jak zrobić żeby zombi po zespawnieniu chodziło zamną i mnie nie biło...
( aha i jesze czy to equip zombie będzie działało )
link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
gdy skrypt był żle zrobiony prosze nie hejtować jestem nowy!
zgóry dziena!
Edytowane przez MertogertOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi