TheDayderPL 1 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Witajcie :) Mam na imię Sebastian i jestem nowy na forum (co w sumie da się zauważyć) :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tutaj mam takie małe pytanko - na rangę "Skryptożer" trzeba pisać poradniki tylko w dziale "skript", czy mogę też w dziale minecraft, np. na temat plugin'ów? Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theneuetimes 522 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Kojarzę cię... chyba z forum CB, byłem tam pod nickiem Hardcor23. :PTak, trzeba pisać w dziale "Skript". TheDayderPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDayderPL 1 Opublikowano 8 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Kojarzę cię... chyba z forum CB, byłem tam pod nickiem Hardcor23. :pTak, trzeba pisać w dziale "Skript". Potwierdzam jestem z forum CB :)Ja również Cię kojarzę, a raczej dobrze pamiętam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakushami 51 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Witamy na forum i życzymy powodzenia :). TheDayderPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyraf 170 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Witamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Hej :imprezowicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 witamy na forum :D [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi