Naami 39 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Witajcie. Moje pytanie, który z tych procesorów, myślicie że jest lepszy? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mi się wydaje, że ten 4 rdzeniowy jest wydajniejszy, choć mogę się mylić. @edit Albo wiem, zapytam inaczej? Co sądzicie o tych laptopach - którego byście wzięli?Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! czy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) 2 procesor, jak i też 2 laptop :) (powodem jest proc... Im mniejsza częstotliwość tym większe ryzyko zacinania się gier i etc.). @edit... Heh no ja to zaoszczędziłem 2 stówy <3... Laptop z takimi samymi prefkami za 1400 a ty kupujesz za 1600 :) Edytowane 11 sierpnia 2015 przez Cytrus #Fapkaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naami 39 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Mi tu zależy aby na tym lapku chodziły Simsy 4, jak myślisz czy na tym z 1,7GHz dobrze będą śmigać? @edit W sumie, co ty gadasz - i3 jest wydajniejszym procesorem od Pentium'a, choć wiadomo tych GHz ma mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) Ile max chcesz wydać na lapka, to ci pomogę znaleźć :)@edit... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Potrzebowałbyś naprawdę dobrego lapka na tą gre :) Edytowane 11 sierpnia 2015 przez Cytrus #Fapkaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naami 39 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Czekałem tylko na poradę między tymi, poczekam niech ktoś jeszcze się wypowie - nie chcę szukać nic. @edit Ta gra nie jest bardzo wymagająca, na swoim starym kompie odpalam ją na średnich i da się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 A jakie są w takim razie parametry tamtego komputera?Bo ten laptop ma w miarę dobrą grafikę, ale w każdym procek ssie. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!To bym ci polecał, jeżeli masz trochę więcej pieniędzy, ale generalnie dobre laptopy zaczynają się OD 2000-2500zl :vMinus tego laptopa to Radeon R7, może śmierdzieć przy zbyt wysokich temperaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. 1 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) O czym Wy mówicie. Na początek zapytam kolegi/koleżanki czy może być stacjonarka, abym mógł mu cokolwiek doradzić... Czekam na odpowiedź! :) Edytowane 11 sierpnia 2015 przez Rayso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naami 39 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 @up Nie, stacjonarny nie wchodzi w grę. Jednak najprawdopodobniej będę wybierał między tymi: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (to zależy ile siostra będzie miała kasy na ten laptop, jeżeli 2100zł to wezmę z procesorem i7). Wiadomo, sprzedają bez systemu, ale myślę że Win 7 by się nadał, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. 1 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Tylko 8.1, mniej zasobożerny, lżejszy i mniej lagujący niż to guwno win 7 (Tak, fanatycy Win 7, mniej lagujący i bardziej zoptymalizowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi