Nieaktywny Opublikowano 7 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 Da Się Skryptem Ustawić Range Sounda Bo Słychać Go Tylko Na 10 Bloków (Coraz Ciszej) command /1: trigger: execute console command "playsound Ostro %player%" (TxT Serwerowy Mam + Muzyka Z Metina Jedną Nazwałem Ostro Dałem 2Mb Max Tak By Czas Był Bo Wywalało Mc Tak Wyżej) Chcę Aby Tą Komendę Słyszała Osoba Która Wpisała Na 100 kratek FASTEM! DO JUTRA RANO POTRZEBUJĘ TEGO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 command /1: trigger: loop all players in radius 100 around player: execute console command "playsound Ostro %loop-player%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 Tu Nie Chodzi O Graczy Tylko O Zasięg (Centra Z Których Słychać Muzykę) To Mój Skrypt Na Muzyke Ma Słyszeć To Tylko Gracz Który To Wpisuje Skrypt Jest Dobry Poza Tym Że PlaySound Działa Jak Glowstone który daje światło na pare bloków daje oświetlenie to komenda jest niewidocznym blokiem tzn. który wysyła zasięg słyszenia tak jak w jasnogłazie. I Chcę Aby Dało Się Range Słyszenia Do 100 Bloków Dla Tego Jednego Gracza Który To Wpisuje (To Mam Zrobione) Skrypt: command /Muzyka: trigger: send " " send "&1&lAby Mieć Muzyka Pobierz Texture Packa Z Strony Serwera" send "&1&lStrona Serwera Kliknij --> &bZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! send "&1&lMuzyka Pod Komendami /1 /2 /3 /4" send "&1&lPoczątkowo Może Lekko Zlagować Minecraft Przy Wpisaniu Komendy Na Muzyke Przez Pare Sekund" send " " command /1: trigger: send " " send "&bWłączanie Muzyki Standardowej" send "&bBędzie 5-Sekundowy Lag Jeżeli Pierwszy Raz To Wpisujesz" send " " execute console command "playsound Metin %player%" send "&bWłączono Muzykę" command /2: trigger: send " " send "&bWłączanie Muzyki Akcji" send "&bBędzie 5-Sekundowy Lag Jeżeli Pierwszy Raz To Wpisujesz" send " " execute console command "playsound Ostro %player%" send "&bWłączono Muzykę" command /3: trigger: send " " send "&bWłączanie Muzyki Chaosu" send "&bBędzie 5-Sekundowy Lag Jeżeli Pierwszy Raz To Wpisujesz" send " " execute console command "playsound Pieklo %player%" send "&bWłączono Muzykę" command /4: trigger: send " " send "&bWłączanie Muzyki Świątecznej" send "&bBędzie 5-Sekundowy Lag Jeżeli Pierwszy Raz To Wpisujesz" send " " execute console command "playsound xmas %player%" send "&bWłączono Muzykę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Da Się Skryptem Ustawić Range Sounda Bo Słychać Go Tylko Na 10 Bloków (Coraz Ciszej)
command /1:
trigger:
execute console command "playsound Ostro %player%"
(TxT Serwerowy Mam + Muzyka Z Metina Jedną Nazwałem Ostro Dałem 2Mb Max Tak By Czas Był Bo Wywalało Mc Tak Wyżej)
Chcę Aby Tą Komendę Słyszała Osoba Która Wpisała Na 100 kratek FASTEM! DO JUTRA RANO POTRZEBUJĘ TEGO!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi