NaciukanY 11 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Przerobi mi to ktoś by leciały 3 rodzaje mięsa i max 3 moby się respiły ? bardzo mi zależy a mi coś rady nie daje. on rightclick: if clicked block is {@ClickBlock}: if block behind clicked block is {@BlockBehind}: if difference between {PigWait.%player%} and now is less than {@Wait} seconds: set {_Time} to difference between {PigWait.%player%} and now stop set {PigWait.%player%} to now drop {@AmountPork} cooked pork at {SpawnPig} loop {@Amount} times: spawn 1 bat at {SpawnPig} ignite spawned bat set display name of spawned bat to "{@Name}" set max health of spawned bats to {@LifePig} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 (edytowane) Nie jestem pewnyon rightclick: if clicked block is {@ClickBlock}: if block behind clicked block is {@BlockBehind}: if difference between {PigWait.%player%} and now is less than {@Wait} seconds: set {_Time} to difference between {PigWait.%player%} and now stop set {PigWait.%player%} to now drop {@AmountPork} cooked pork at {SpawnPig} drop {@AmountPork} ang nazwa jedzenia2 at {SpawnPig} drop {@AmountPork} ang nazwa jedzenia3 at {SpawnPig} loop {@Amount} times: spawn 1 bat at {SpawnPig} spawn 1 bat at {SpawnPig} spawn 1 bat at {SpawnPig} ignite spawned bat set display name of spawned bat to "{@Name}" set max health of spawned bats to {@LifePig} Gdzie ang nazwa jedzenia2 i 3 wpisujesz angielską nazwe jedzienia które ma ci wypadać. Edytowane 7 sierpnia 2015 przez ShroN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaciukanY 11 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 zaraaz sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaciukanY 11 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 Nie jestem pewny on rightclick: if clicked block is {@ClickBlock}: if block behind clicked block is {@BlockBehind}: if difference between {PigWait.%player%} and now is less than {@Wait} seconds: set {_Time} to difference between {PigWait.%player%} and now stop set {PigWait.%player%} to now drop {@AmountPork} cooked pork at {SpawnPig} drop {@AmountPork} ang nazwa jedzenia2 at {SpawnPig} drop {@AmountPork} ang nazwa jedzenia3 at {SpawnPig} loop {@Amount} times: spawn 1 bat at {SpawnPig} spawn 1 bat at {SpawnPig} spawn 1 bat at {SpawnPig} ignite spawned bat set display name of spawned bat to "{@Name}" set max health of spawned bats to {@LifePig} Gdzie ang nazwa jedzenia2 i 3 wpisujesz angielską nazwe jedzienia które ma ci wypadać. Prawie prawie chodzi mi żeby spawniło oprócz nietoperzy jeszcze 2 moby inne i je tak samo nazywało ;p no a i podpala tylko 1 partie nietoperzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NaciukanY 11
Przerobi mi to ktoś by leciały 3 rodzaje mięsa i max 3 moby się respiły ? bardzo mi zależy a mi coś rady nie daje.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi