JutkowskY 3 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Witam ostatnio chciałem wyłączyć wszystkie potki na serwerze jedyne co udało mi się dokonać to : On Consume potion: cancel event message "<red>Nie mozna uzywac Potionow"# Jednak nie działa to w przypadku potki rzucanej, jakieś pomysły jak to zastasować by wszystkie były offniete ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Możesz uży czegoś takiego:on rightclick on nazwa:potki: cancel event JutkowskY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JutkowskY 3 Opublikowano 24 lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 :D (y) Props podziękowania z dzielni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JutkowskY 3
Witam ostatnio chciałem wyłączyć wszystkie potki na serwerze jedyne co udało mi się dokonać to :
Jednak nie działa to w przypadku potki rzucanej, jakieś pomysły jak to zastasować by wszystkie były offniete ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi