Emilian 1 Opublikowano 27 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2015 Why is the world so cruel? Takie słowa zdarza mi się wypowiadać dosyć często, a mimo wszystko nie jestem żadnym pesymistą. Choć często nazywają mnie chamem to ja tak na prawdę wyrażam tylko własną, subiektywną opinię która zostaje zwykle oparta wyłącznie na moim doświadczeniu oraz wypowiedzi osoby, którą oceniam. Albo nie, to złe słowo - nie oceniami ludzi, a ich zachowanie. Zachowaniem można nazwać to co robią oni np. w społeczności forum. Uważam krytykę za bardzo istotną rzecz, ale osób które są w stanie wyrazić swoje zdanie tak jak należy jest coraz mniej. A jeszcze mniej jest osób, które te zdanie potrafią przyjąć na klatę i prawidłowo interpretować, a nie tylko kiwnąć głową i ciągle potakiwać. Więc to byłoby na tyle w tym temacie, poprawcie link do Regulaminu Globalnego, który podsyłany jest nowym użytkownikom. Po prostu on nie działa, taka głupota, ale jednak błąd. Estik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 27 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2015 Witoj, co do regulaminu, to jest błąd po wprowadzeniu SSL na stronę, do tej pory staramy się wyłapać te błędy. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi