Szymon21xxPL 5 Opublikowano 24 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 Witam, stworzy mi ktoś skrypt dzięki któremu tworzymy kurczaka który się nie rusza ? Z góry dziękuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 24 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 command /guwno: trigger: spawn 1 chicken at location of player apply slowness 69 to spawned chicken for 100 days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 24 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 Mam pytanie. Po 100 dniach ten kurczak zacznie chodzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 24 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 Tak, ale możesz mu też dać ten efekt na 1 rok (1 year) I czemu nigdy nie dajesz mi like? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WooMBO - CooMBO 14 Opublikowano 24 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 to da mu slowa... Ale bd mógł się poruszyć- zostać poruszonym przez gracza więc jak spawnisz go to daj np: set {loc::%last-spawned-entity%} to location of last spawned entity a potemon any move: if {loc::%entity%} is set: teleport entity to {loc::%entity%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szymon21xxPL 5
Witam, stworzy mi ktoś skrypt dzięki któremu tworzymy kurczaka który się nie rusza ? Z góry dziękuje ;)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi