Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na liste killi

NeXv

Pytanie

command /kille:	aliases: /zabici,/kill,/zabujstwa	trigger:		send "Zabiles %{k.%player%}% razy graczy:"		loop {kille.%player%::*}:			send "%loop-value%" to player

I jak zrobić żeby gdy zabije się więcej niż 1 raz to pisze jeden raz i w nawiasie np ( 2 razy)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie wiem o co chodzi za bardzo, ale poprzednio dawałem tu taki skrypt:

on death of player:    if attacker is a player:        set {_imie} to name of attacker        add {_imie} to {last.atak.%player%::*}        set {dedy.%player%} to {dedy.%player%} + 1    if attacker is a creature:        set {_imie} to "Mob"        add {_imie} to {last.atak.%player%::*}        set {dedy.%player%} to {dedy.%player%} + 1#command /dedy:    trigger:        send "Zostales zabity %{dedy.%player%}% razy przez:"        loop {last.atak.%player%::*}:            send "%loop-value%" to player

Może go przerób, bo raczej masz już prawie gotowy.

Jak nie dasz rady to poczekaj, bo właśnie wychodzę i nie mam czasu napisac skryptu, ale może mój podsunie jakiś pomysł więc go podałem. I oczywiście poproś o napisanie gotowca

• 0
on death of player:	if attacker is a player:		set {k.%attacker%} to {k.%attacker%} + 1		if {kille.%attacker%::*} contains victim or "%victim%":			add 1 to {kille.%attacker%.%victim%}		else:			set {_name} to name of victim			add {_name} to {kille.%attacker%::*}			set {kille.%attacker%.%victim%} to {kille.%attacker%.%victim%} + 1command /kille:	aliases: /zabici,/kill,/zabujstwa	trigger:		send "Zabiles wszystkich graczy %{k.%player%}% razy. Lista killi:		loop {kille.%player%::*}:			send "%loop-index%) Gracza %loop-value% zabiles %{kille.%player%.%loop-value%}% razy" to player

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...