NeXv 21 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 command /kille: aliases: /zabici,/kill,/zabujstwa trigger: send "Zabiles %{k.%player%}% razy graczy:" loop {kille.%player%::*}: send "%loop-value%" to playerI jak zrobić żeby gdy zabije się więcej niż 1 raz to pisze jeden raz i w nawiasie np ( 2 razy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 Nie wiem o co chodzi za bardzo, ale poprzednio dawałem tu taki skrypt:on death of player: if attacker is a player: set {_imie} to name of attacker add {_imie} to {last.atak.%player%::*} set {dedy.%player%} to {dedy.%player%} + 1 if attacker is a creature: set {_imie} to "Mob" add {_imie} to {last.atak.%player%::*} set {dedy.%player%} to {dedy.%player%} + 1#command /dedy: trigger: send "Zostales zabity %{dedy.%player%}% razy przez:" loop {last.atak.%player%::*}: send "%loop-value%" to playerMoże go przerób, bo raczej masz już prawie gotowy.Jak nie dasz rady to poczekaj, bo właśnie wychodzę i nie mam czasu napisac skryptu, ale może mój podsunie jakiś pomysł więc go podałem. I oczywiście poproś o napisanie gotowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 4 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 Nie oto mi chodziło bo każdego zabitego dodaj a jak ktoś kogoś kilka razy dednie to jest spam... i chce żeby wtedy łączoyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 on death of player: if attacker is a player: set {k.%attacker%} to {k.%attacker%} + 1 if {kille.%attacker%::*} contains victim or "%victim%": add 1 to {kille.%attacker%.%victim%} else: set {_name} to name of victim add {_name} to {kille.%attacker%::*} set {kille.%attacker%.%victim%} to {kille.%attacker%.%victim%} + 1command /kille: aliases: /zabici,/kill,/zabujstwa trigger: send "Zabiles wszystkich graczy %{k.%player%}% razy. Lista killi: loop {kille.%player%::*}: send "%loop-index%) Gracza %loop-value% zabiles %{kille.%player%.%loop-value%}% razy" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NeXv 21
I jak zrobić żeby gdy zabije się więcej niż 1 raz to pisze jeden raz i w nawiasie np ( 2 razy)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi