Witam bardzo serdecznie jako iż uprościłem sobie już trochę moje raczkowanie ze skriptem i przesiadłem się do chodaka, mam jednak problem, mam zrobioną komendę /kit gracz i /kit vip, jednak chciałbym dodać do niej cooldown co 7 dni i zrobić licznik, może wytłumaczę to w praktyce.Jestem graczem, wpisałem /kit gracz dostałem podstawowe EQ, jednak gdy wpisze /kit gracz ponownie nie będę mógł uzyskać tych itemów, spowodowane jest to że podstawowe itemy dostaje sie co 7 dni oraz wyświetli się informacja że"komendy /kit gracz można użyć za (dn.godz.min) ", tak samo z vipem :)Moja mordęga :
command /kit [<text>]: trigger: argument 1 is not set: message "&8 /kit gracz &7 - Podstawowe przedmioty" message "&8 /kit vip &7 - Podstawowe przedmioty VIP'a"# stop if argument 1 is "gracz": give Stone Sword and Stone Shovel and Stone Pickaxe and Stone Axe and Ender Chest to player message "&7 Dostales Podstawowe przedmioty womendy /kit gracz mozna uzywac co tydzien"# stop if argument 1 is "vip": if player has permission "vip.menu": give Iron Sword and Iron Helmet and Iron Chestplate and Iron Leggings and Iron Boots to player message "&7 Dostales Podstawowe przedmioty womendy /kit gracz mozna uzywac co tydzien"# if player doesn't have permission "vip.menu": message "<red>Nie masz dostepu do tej komendy" stop
Pytanie
JutkowskY 3
Witam bardzo serdecznie jako iż uprościłem sobie już trochę moje raczkowanie ze skriptem i przesiadłem się do chodaka, mam jednak problem, mam zrobioną komendę /kit gracz i /kit vip, jednak chciałbym dodać do niej cooldown co 7 dni i zrobić licznik, może wytłumaczę to w praktyce.Jestem graczem, wpisałem /kit gracz dostałem podstawowe EQ, jednak gdy wpisze /kit gracz ponownie nie będę mógł uzyskać tych itemów, spowodowane jest to że podstawowe itemy dostaje sie co 7 dni oraz wyświetli się informacja że"komendy /kit gracz można użyć za (dn.godz.min) ", tak samo z vipem :)Moja mordęga :
https://skript.pl/temat/89-cooldownlicznik-trwania/Udostępnij na innych stronach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi