bvcz 444 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Witam mam problem otóż nie chce mi działać ten kod: loop 11 times: format slot %loop-number%-1 of player with 1 of glass named "Szklo" with lore "To jest szklo." to be unstealableBłąd to: http://scr.hu/32bd/dyav7Nie wiem o co chodzi, ponieważ ten kod działa: format slot 0 of player with 1 of head named "%player%" with lore "To jest twoje glowa." to be unstealableProszę o pomoc w rozwiązaniu problemu Wersja silnika: CB1.7.2R03 Skript 2.1.2 SkQuerry3 WildSkript 1.8 Przy okazji jak zrobić "glass pane" w tym ekwipunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SebxteR 212 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 open chest with 3 rows named "&1Skrip" to player wait 1 tick loop 3*9 times: [TAB]format slot loop-number - 1 of player with 1 of light gray stained glass named " " to close format slot 0 of player with 1 of nether star named "NAZWA" to run "KOMENDA" bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 19 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Dzięki :) Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bvcz 444
Witam mam problem otóż nie chce mi działać ten kod:
Błąd to:
Nie wiem o co chodzi, ponieważ ten kod działa:
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi