Nieaktywny Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Potrzebuję Skryptu Na Dawanie Rang (Bez Robienia Limitów Posiadania Rangi (czas))Po Prostu Jak Setrankpex /setrank [nick] [ranga] Liczę Na Szybką Odpowiedź (pluginu nie mogę bo mam max ilość) (hosting) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Trzymaj! /setrank NICK RANGAcommand /setrank [<text>] [<text>]: trigger: if player has permission "setrank": if arg 1 is set: if arg 2 is set: console command "pex user %arg 1% group set %arg 2%" send "&7Dales&e %arg 1%&7 range &e%arg 2%" else: send "&cPodaj range jaka chcesz dac dla &e%arg 1%" else: send "&cPodaj nick gracza" else: send "&cBrak dostepu! Permisja &esetrank" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 (edytowane) Dobra Dzięki Edytowane 17 lipca 2015 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Kolego podaj skype to ci pomogę nie będe postów nabijał xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 (edytowane) Tera Jest Taki Mały Problem Ten Skrypt Nie Działa 100% poprawnie tylko 40 % poprawnie console i op nie mają permisji do dawania rang nawet przez co nie działa skrypt na wybór rangi (takie podstawowe 3) Edytowane 17 lipca 2015 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Sklep SMS nie będzie też działać z permisją do której op nawet nie ma ani consola Dobra Temat Do Zamknięcia Skrypt Nie Będzie Współpracować z pluginami najwidoczniej moimi niektórymi i skryptami innymi muszę zrezygnować z któregoś pluginu ważnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Tu masz dla konsoli: command /Csetrank [<text>] [<text>]: executable by: console trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: console command "pex user %arg 1% group set %arg 2%" send "&7Dales&e %arg 1%&7 range &e%arg 2%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Potrzebuję Skryptu Na Dawanie Rang (Bez Robienia Limitów Posiadania Rangi (czas))
Po Prostu Jak Setrankpex
/setrank [nick] [ranga]
Liczę Na Szybką Odpowiedź (pluginu nie mogę bo mam max ilość) (hosting)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi