KronossPL 6 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Siemka piszę skrypt minigames i chcę zrobić ze jak gracz zabije gracza to wiadomość wyświetla się tylko na danym świecie on death: if victim is player: if attacker is a player: broadcast " &7Gracz &8%victim% &7zostal zabity przez gracza &8%attacker% " Zrobiłem coś takiego // Skrypty dajemy w code ~ Parrot Edytowane 3 czerwca 2014 przez Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 broadcast "ala ma kota" to "nazwaswiata" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KronossPL 6 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 broadcast "ala ma kota" to "nazwaswiata"czyli mam do pisac to tego to "world" broadcast " &7Gracz &8%victim% &7zostal zabity przez gracza &8%attacker% to "world" " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 czyli mam do pisac to tego to "world" broadcast " &7Gracz &8%victim% &7zostal zabity przez gracza &8%attacker% to "world" "Piszę po raz 2. SKRYPTY DAJEMY W CODE "&7Gracz &8%victim% &7zostal zabity przez gracza &8%attacker%" to "world" KronossPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Źle obaj :>To już jest dobrze bo Parrot zapomniał o "broadcast "&7Gracz &8%victim% &7zostal zabity przez gracza &8%attacker%" to "world" Edytowane 3 czerwca 2014 przez NeXv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KronossPL 6 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Działa. A jak usunąć Gracz A was slain by Gracz B To co się wyświetla Przy zabiciu Gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Teraz jest okeyLicze na Lubie to :>set death message to "&7Gracz &8%victim% &7zostal zabity przez gracza &8%attacker%" to "world" Edytowane 3 czerwca 2014 przez NeXv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KronossPL 6 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Teraz jest okey :>set death message to "&7Gracz &8%victim% &7zostal zabity przez gracza &8%attacker%" to "world" Czyli zamiast broadcast Wpisać to ? // Jedno pytanie - jeden temat ~ Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Tak prosze pana :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KronossPL 6
Siemka
piszę skrypt minigames
i chcę zrobić ze jak gracz zabije gracza to wiadomość wyświetla się tylko na danym świecie
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi