Ł�ukasz6767 0 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Witam otóż ostatnio zacząłem robić server rpg a z racji tego że moja wiedza na temat skryptów nie jest aż tak rozległa to proszę was o pomoc.Pierwsza moja prośba tyczy się skryptu na obrażenia miecza np: Diamentowy Miecz o nazwie Test zadaje min 3 obrażenia a max 10.Chciał bym aby drugi skrypt dawał nam możliwość naprawiania przedmiotu za złote samorodki na moim serverze nazywają się one dukatami.I to ostatnia moja prośba z góry dziękuje i pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syarru 7 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 on damage: if player's tool is diamond sword named "&2&lCreeper Sword" damage player by random number beetwen 3 and 10 heart Prosze skrypt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ł�ukasz6767 0 Opublikowano 12 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) Oj jednak są błędy proszę o to ss'a z dowodem o owych błędach Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 12 lipca 2015 przez Ł�ukasz6767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syarru 7 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) Czy ty jesteś jedynym normalnym użytkownikiem? Jeżeli ja coś napisze źle to ty coś pokażesz np. błędy a nie. Nie działa :) on damage: if player's tool is diamond sword named "&2&lCreeper Sword": damage player by 3 or 10 hearta teraz? jak nie podziała to masz jeszcze jeden na dole on damage: player's tool is diamond sword named "&2&lCreeper Sword": damage player by 3 or 10 heart Edytowane 12 lipca 2015 przez Syarru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ł�ukasz6767 0 Opublikowano 12 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) To też nie działa :( Jeśli masz jeszcze troszkę czasu to pokombinuj tam coś ;) Proszę o to co mi wyskakuje Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A i zapomniałem napisać żeby ten miecz działał na moby tak samo jak na graczy :D Edytowane 12 lipca 2015 przez Ł�ukasz6767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syarru 7 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Nie działa link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ł�ukasz6767 0 Opublikowano 12 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 A teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syarru 7 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) on damage: attacker is a player attacker is holding an diamond sword: name of attacker's tool is "&2Creeper Sword" damage entity by 3 or 10 heartTakie coś? jak nie to on damage: attacker is a player attacker is holding an diamond sword: name of attacker's tool is "&2Creeper Sword" damage player by 3 or 10 heartpozniej ci wymysle na moby :D@edit: dalej nie dziala link Edytowane 12 lipca 2015 przez Syarru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ł�ukasz6767 0 Opublikowano 12 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Ok działa dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
�ukasz6767 0
Witam otóż ostatnio zacząłem robić server rpg a z racji tego że moja wiedza na temat skryptów nie jest aż tak rozległa to proszę was o pomoc.
Pierwsza moja prośba tyczy się skryptu na obrażenia miecza np: Diamentowy Miecz o nazwie Test zadaje min 3 obrażenia a max 10.
Chciał bym aby drugi skrypt dawał nam możliwość naprawiania przedmiotu za złote samorodki na moim serverze nazywają się one dukatami.
I to ostatnia moja prośba z góry dziękuje i pozdrawiam ;)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi