Skocz do zawartości
  • 0

Skrypty

�ukasz6767
 Udostępnij

Pytanie

Witam otóż ostatnio zacząłem robić server rpg a z racji tego że moja wiedza na temat skryptów nie jest aż tak rozległa to proszę was o pomoc.

Pierwsza moja prośba tyczy się skryptu na obrażenia miecza np: Diamentowy Miecz o nazwie Test zadaje min 3 obrażenia a max 10.

Chciał bym aby drugi skrypt dawał nam możliwość naprawiania przedmiotu za złote samorodki na moim serverze nazywają się one dukatami.

I to ostatnia moja prośba z góry dziękuje i pozdrawiam ;)

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Czy ty jesteś jedynym normalnym użytkownikiem? Jeżeli ja coś napisze źle to ty coś pokażesz np. błędy a nie. Nie działa :)

on damage:    if player's tool is diamond sword named "&2&lCreeper Sword":        damage player by 3 or 10 heart

a teraz? jak nie podziała to masz jeszcze jeden na dole

on damage:    player's tool is diamond sword named "&2&lCreeper Sword":        damage player by 3 or 10 heart
Edytowane przez Syarru

• 0

To też nie działa :( Jeśli masz jeszcze troszkę czasu to pokombinuj tam coś ;) Proszę o to co mi wyskakuje Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

A i zapomniałem napisać żeby ten miecz działał na moby tak samo jak na graczy :D

Edytowane przez �ukasz6767

• 0

on damage:      attacker is a player      attacker is holding an diamond sword:            name of attacker's tool is "&2Creeper Sword"                 damage entity by 3 or 10 heart

Takie coś? jak nie to

on damage:      attacker is a player      attacker is holding an diamond sword:            name of attacker's tool is "&2Creeper Sword"                 damage player by 3 or 10 heart

pozniej ci wymysle na moby :D

@edit: dalej nie dziala link

Edytowane przez Syarru

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...