Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 On rightclick holding a Gold Sword: If name of player's tool is "Ostrze": Strike lightning at targeted blockCo Mam Zrobić Aby Ten Piorun Był Co 3 Sekundy ? Próbowałem Wszystkiego Co Było W Internecie O Tym Ale Wszystko Nie Działało Liczę Na Szybką Odpowiedź (gold sword o nazwie Ostrze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Pisane z telefonu 1 linjka 0 tabów 2 linijka 1 tab 3 linijka 2 taby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syarru 7 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 @up ? on rightclick holding a Gold Sword: if name of player's tool is "Ostrze": strike lightning at targeted blockevery 3 seconds: strike lightning at targeted block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 @up rozjebał*ś mnie XDD on rightclick with gold sword: name of player's tool is "Ostrze": {lastuse::%player%} is not set: set {lastuse::%player%} to now difference between {lastuse::%player%} and now is less than 3 seconds: send "Mozesz uzywac co 3 sekundy" stop set {lastuse::%player%} to now strike lightning at targeted block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
On rightclick holding a Gold Sword:
If name of player's tool is "Ostrze":
Strike lightning at targeted block
Co Mam Zrobić Aby Ten Piorun Był Co 3 Sekundy ? Próbowałem Wszystkiego Co Było W Internecie O Tym Ale Wszystko Nie Działało Liczę Na Szybką Odpowiedź (gold sword o nazwie Ostrze)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi