Reklamator 3 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Poprosze skript na Nielimitowane mięsko czyli upieczone mięso z świni to ma być ten przedmiot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSztixPL 14 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jak nie zrozumiesz. O co chodzi to napisz później będę na kompie to jak cos poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reklamator 3 Opublikowano 28 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 a dodasz że jak się wpisuje np /mieso - to dostaje się to nielimitowane mięsko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSztixPL 14 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Jak mnie nikt nie wyprzedzi jutro ci dam bo dzis w domu mnie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaciekRokoszek 16 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Prosze, po wpisaniu komendy /Miesko daje Ci 1 miesko i sprawia ze jest nieskonczone. Po ponownym wpisaniu /Miesko usuwa Ci to miesko i nie jest juz nieskonczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monkey 8 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Masz nawet crafting sk mojego autorstwa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Reklamator 3
Poprosze skript na Nielimitowane mięsko czyli upieczone mięso z świni to ma być ten przedmiot
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi