DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Mam już gotowy resp withera chciałbym teraz aby ktoś mi napisał skrypt na dodanie "Skrzyni Witchera" Z withera ma locać "&6Skrzynia Withera" A drop z niej to : -Netherstar 100%-Diamond 5 50&-Emerald 5 50&-Beacon - 5%-Butelka z expam z 10 50%-Diax zbroja (spodnie / helm / buty / zbroja) 30% Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 (edytowane) Nie sprawdzałem czy działa, ale powinno. Klik! Jak nie zadziała to daj logi z serwera. Edytowane 1 czerwca 2014 przez Hakushami DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 (edytowane) Zaraz lokne i dam edit ;D[20:29:29] [Server thread/ERROR]: can't understand this event: 'on death wither' (dropwither.sk, line 1: 'on death wither:')[20:29:29] [Server thread/ERROR]: can't understand this event: 'on rightclick of chest' (dropwither.sk, line 3: 'on rightclick of chest:') Edytowane 1 czerwca 2014 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Spróbuj to: Klik! DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 [20:35:25] [Server thread/ERROR]: 'player's' is not an entity type (dropwither.sk, line 4: 'if player's is holding a chest:') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Błąd zrobiłem przypadkiem xD. Zamiast "player's" zrób "player" i wszystko zadziała. DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 (edytowane) Ok wszystko śmiga zaraz zobacze czy będzie drop z withera :p Niema dropu :( a jak spróboje tak : on death of wither: chance of 100%: drop 5 diamond at victim drop 5 emerald at victimTo itemy lecą ale nwm jak ustawić drop tej skrzynki Edytowane 1 czerwca 2014 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 (edytowane) Jeżeli to nie zadziała to już nie wiem xD. Klik! <---- To spróbuj jeszcze raz, bo zmieniłem i teraz na 99.9% procent zadziała xD. Edytowane 1 czerwca 2014 przez Hakushami DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 (edytowane) Nothing... xD wgl nie dropi ta skrzynia :( Spróboj mi napisać tak jak tu : on death of wither: chance of 100%: drop 5 diamond at victim drop 5 emerald at victimTylko poprostu żeby dropiła skrzynia o nazwie "&6Skrzynia Withera" :D Edytowane 1 czerwca 2014 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Zrobiłem tak, piętro wyżej ;D. DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 (edytowane) Skrzynia zimnego piwka dla Ciebie :D skrzynia dropi ale nie da sie jej otworzyc xDDD @EDIT ! Dobra działa nie tak jak chcialem ale działa skrzynie trzeba postawic i wtedy sie z niej itemy sypią xD jak dasz rade zmienić to będzie fajnie jak nie to trudno :D Edytowane 1 czerwca 2014 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 To zadziała na 100% xD. Klik! DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 @UP edytowałem :D przeczytaj :P Działa all tylko żeby otworzyc skrzynie trzeba ja postawic i itemy z niej wypadaja tak jakby ;d ale może być wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Jezeli chcesz zeby zabieralo skrzynie z eq, nie stawialo jej i dawalo item to masz to: on rightclick with chest: name of player's tool is "nazwa": cancel event remove 1 chest named "nazwa" from player dalszy kod... DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 8 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Sorki za odkop :( Mam problem to wyżej coś mi niedziała pisze że zle wytabowane ;/ Mógłbyś mi podać pełny kod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 A pojawiaja sie tylko errory, ze zle wytabowane o.O to powinno dzialac Caly (przykladowy) kod: on death of wither: set drops to chest named "Skrzynia Wither'a" and nether staron rightclick with/holding chest: name of player's tool is "Skrzynia Wither'a": cancel event remove 1 chest named "Skrzynia Wither'a" from player Dalszy kod, np: chance of 50%: give diamond sword of sharpness 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Łapaj Klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 8 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 (edytowane) Łapaj Klik! Już lepiej działa bo przedtem na cuboidzie dało się bugować teraz po położeniu skrzynia znika i itemy sie z niej wysypują. Lecz gdy otworze w powietrzu skrzynia również znika ale niedaje itemkó :( I jeszcze 1 problem czemu występuje error jak wpisuje "netherstar" do dropu ? :/ Edytowane 8 czerwca 2014 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 on death of wither: chance of 100%: drop chest named "&6Skrzynia Withera" at victimon rightclick with chest: name of player's tool is "&6Skrzynia Withera": cancel event remove 1 chest named "&6Skrzynia Withera" from player set {_loc} to 2 blocks a front of player chance of 100%: drop nether star at {_loc} chance of 50%: drop 5 emerald at {_loc} drop 5 diamond at {_loc} chance of 30%: drop diamond chestplate at {_loc} drop diamond boots at {_loc} drop diamond helmet at {_loc} drop diamond leggings at {_loc} chance of 50%: drop 10 bottle of exp at {_loc} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 8 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 http://scr.hu/2fr7/d0sow teraz nic nie dropi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 on death of wither: chance of 100%: drop chest named "&6Skrzynia Withera" at victimon rightclick with chest: name of player's tool is "&6Skrzynia Withera": cancel event remove 1 chest named "&6Skrzynia Withera" from player set {_loc} to location of player chance of 100%: drop nether star at {_loc} chance of 50%: drop 5 emerald at {_loc} drop 5 diamond at {_loc} chance of 30%: drop diamond chestplate at {_loc} drop diamond boots at {_loc} drop diamond helmet at {_loc} drop diamond leggings at {_loc} chance of 50%: drop 10 bottle of exp at {_loc}Ale przynejmniej nether star nie wywala błędu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeLajt 15
Mam już gotowy resp withera chciałbym teraz aby ktoś mi napisał skrypt na dodanie "Skrzyni Witchera"
Z withera ma locać "&6Skrzynia Withera"
A drop z niej to :
-Netherstar 100%
-Diamond 5 50&
-Emerald 5 50&
-Beacon - 5%
-Butelka z expam z 10 50%
-Diax zbroja (spodnie / helm / buty / zbroja) 30%
Z góry dzięki :)
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi