ThisFuckingFanatically 12 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Witam wszystkich mam na imię Damian mam 16 lat i jestem nowy na tym o to forum. Mieszkam w łodzi, jestem wysokim blondynem, lubie grać w kosza jeżdzic na rowerze i oczywiście gram w piłke nożną.Lubie spędzać czas z znajomymi i sie dobrze bawić z nimi.Pisze tam jakieś skrypty, jeżeli będę mieć okazje komuś pomóc to zrobie to z pełnym profesionalizmem.Robie jakieś tam serwery ale z tego z pamiętam moje serwery nigdy nie wypalały ponieważ robiłem je dla kasy xDD i nie miały graczy, jeden mój serwer nie dla kasy już tylko dla zabawy zrobiłem, było pareniaście osób z ok.30 ale potem maszyna padła i koniec i serwera nie ma.Jeżeli bedziecie potrzebowali pomocy to oczywiście możecie do mnie pisać ale nie gwarantuje wam że pomoge w 100%. Hah ale sie rozpisałem masakraa no dobra to na tyle !Mam nadzieje że mnie przywitacie wesoło xD, tak wiem za dużo chce xD . ! Poprostu No siemkaa wam ! Pozdrawiam całe forum z uszanowaniem !oraz całą administracje ! Norbi 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/7546-serdzecznie-wszystkich-witam/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi