Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No siemka!

Jestem tu już od jednego dnia XD i napisałem sobie kilka skryptów, ale ich nie publikowałem, więc żeby nie zaśmiecać wam forum napisze je w jednym poście :)

CHATEDITOR - MyCZAT

Tak, wiem, że jest dużo takich skryptów ale ja udostępniam swój :)

UPRAWNIENIA: skript.cc  skript.on  skript.off

ROZDZKI:

Wpadłem na pomysł aby zrobić takie różdżki, narazie jest tylko różdżka teleportu na spawn.

UPRAWNIENIA: NARAZIE BRAK                                                                                        

KOD DAJE TU BO JUZ WYKORZYSTAŁEM LIMIT NA PASTEBINIE XD

on right click:        player is holding blaze rod named "&6&lRozdzkaTP":                execute console command "/spawn %player%"                send "&2Zostaniesz przeteleportowany na spawn! Poczekaj 5 sekund!"                wait 5 seconds                remove blaze rod named "&6&lRozdzkaTP" from player	player is holding stick named "&4&LRozdzka Armatka TUT"		send "&6Wybierz cel potem strzel :)"		wait 40 ticks		remove stick named "&4&lRozdzka Armatka TUT"	player is holding stick named "&4&lRozdzka Armatka":		wait 5 seconds		shoot 50 tnt		remove stick named "&4&lRozdzka Armatka!" from player on script load:        register new shaped recipe for blaze rod named "&6&lRozdzkaTP" using air, gold block, air, air, gold block, air, air, gold block, air	register new shaped recipe for stick named "&4&lRozdzka Armatka TUT" using air, tnt, air, air, tnt, air, air, stick, air

DILLERCRAFT:

Coś, z czego jestem najbardziej dumny :)

LINK: http://skript.pl/topic/7269-dillercraft/

UPRAWNIENIA: BĘDĄ WKRÓTCE

KUBBLEX:

To coś, co po postawieniu da nam jakieś ity :)

Współpracuje z : DILLERCRAFT ( PACZAJ @UP )

DOWNLOAD: 

Edytowane przez Wojciu
https://skript.pl/temat/7286-jacooobekxd/

on right click:        player is holding blaze rod named "&6&lRozdzkaTP":                execute console command "/spawn %player%"                send "&2Zostaniesz przeteleportowany na spawn! Poczekaj 5 sekund!"                wait 3 seconds                remove blaze rod named "&6&lRozdzkaTP" from player

To masz zle.. Popraw.

on right click:        player is holding blaze rod named "&6&lRozdzkaTP":                remove blaze rod named "&6&lRozdzkaTP" from player                send "&2Zostaniesz przeteleportowany na spawn! Poczekaj 5 sekund!"                wait 5 seconds                execute console command "/spawn %player%"
https://skript.pl/temat/7286-jacooobekxd/#findComment-58387

Piontka Dirciaku! Rozumiem, że dzięki tym skryptom dirt będzie dirtem a nie trawą?- Pewnie nie :<. Podoba mi się tylko sk na rodz... różdski... różblzki... rożdl(blablabla)... No wiesz... Ponieważ jesteś nowy i spamisz i jeszcze jesteś nowy #2 i cię poznałem dam ci lajczka, a ty mi też taż, bo przecież trzeba się dzielić :>...... (...)

• Plotę głupoty > Daj lajka
  • Jestem debiblem > Daj lajka
  • Jeśli ci się spodobało jak pisze > Nie daj lajka
https://skript.pl/temat/7286-jacooobekxd/#findComment-58542

• bvcz zablokował(a) ten temat
  • Libter odblokował(a) ten temat