Usunięty#1209 6 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Witam mam prozbe moglby ktos napisac skrypt ktory po w pisaniu komedy /dajitem dostaje gracz 1 iron sword na 2 slot a ksiazke na 9 I czy da sie zrobic tak ze po w pisaniu komedy /listregion wyswietlaja sie osoby ktore maja {pvp::oke} na true Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 command /dajitem: trigger: set slot 2 of player to iron sword set slot 9 of player to book DαrϰVεnuς i Usunięty#1209 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#1209 6 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Dzieki a z tamtym 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 command /listregion: trigger: loop all players: if {pvp::oke::%loop-player's%} is true: add loop player's to {_x} send "%{_x}%" Nie miałem pomysłu inaczej tego zrobić, działa tylko na graczy online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#1209 6
Witam mam prozbe moglby ktos napisac skrypt ktory po w pisaniu komedy /dajitem dostaje gracz 1 iron sword na 2 slot a ksiazke na 9
I czy da sie zrobic tak ze po w pisaniu komedy /listregion wyswietlaja sie osoby ktore maja {pvp::oke} na true
Z gory dzieki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi