xMNx 1 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Witam. Czy byłby ktoś w stanie mi napisać skript na awans za kasę? Np. mam rangę A i chcę awansować na B mając 1000$ i wpiszę /awans i mam rangę B. Najlepiej, żeby współgrało z PermissionsEx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeroseQ 33 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 KOD:variables: {ranga-A.%player%} = true {ranga-B.%player%} = falsecommand /awans: trigger: if {ranga-A.%player%} is true: if {ranga-B.%player%} is false: player's balance is greater than 1000: run player command "/setrank %player% B" as op set {ranga-B.%player%} to true send "&cAwansowałeś !"Jeżeli pomogłem liczę na lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMNx 1 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 (edytowane) KOD:variables: {ranga-A.%player%} = true {ranga-B.%player%} = falsecommand /awans: trigger: if {ranga-A.%player%} is true: if {ranga-B.%player%} is false: player's balance is greater than 1000: run player command "/setrank %player% B" as op set {ranga-B.%player%} to true send "&cAwansowałeś !"Jeżeli pomogłem liczę na lajka.Ale ja nie chciałem tylko na jedną rangę. Po B jest C, D, E, F, G, H... @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 12 kwietnia 2015 przez xMNx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeroseQ 33 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 To musisz sobie dopisać więcej kodu i dołożyć więcej zmiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Na range A awansujesz za darmo, na resztę potrzeba 1000$, musisz dodać sobie komendę dającą rangę, tam masz napisane gdzie to umieścić.http://pastebin.com/raw.php?i=tUJ58zzb'>>http://pastebin.com/raw.php?i=tUJ58zzb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMNx 1
Witam. Czy byłby ktoś w stanie mi napisać skript na awans za kasę? Np. mam rangę A i chcę awansować na B mając 1000$ i wpiszę /awans i mam rangę B. Najlepiej, żeby współgrało z PermissionsEx
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi