Szymon21xxPL 5 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 Witam, potrafiłby może ktoś napisać plugin na skrzynke, którą może otwierać każdy gracz, a itemy w niej respią się co 24h ? Wiem, że jest plugin treasure chest, ale dało by się to jakoś zrobić w skripcie ? Z góry dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!NAJS, własnie widziałem takie coś kiedyś, wczoraj długo szukałem, ale zwątpiłem, i pomyślałem, że może był to plugin, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szymon21xxPL 5
Witam, potrafiłby może ktoś napisać plugin na skrzynke, którą może otwierać każdy gracz, a itemy w niej respią się co 24h ? Wiem, że jest plugin treasure chest, ale dało by się to jakoś zrobić w skripcie ? Z góry dziękuje :)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi