Nieaktywny Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 >https://www.youtube.com/watch?v=smJ886qnwGY DL: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!SKAN: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z góry przepraszam za rozdzielczość ekranu (jestem nowy jeśli chodzi o Vegasa). Zalecam oglądanie na HD i fullscreen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 No no no. Sam robiłeś? Jak tak to p.r.o.p.s.y.@offtopKiedyś mówiłeś, że jestem lepszy od Ciebie. Jesteś trochę słabszy odemnie (tak o 20%), ale to się da wyszkolić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 19 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Słuchaj. Swoje PvP ulepszyłem dzięki twojemu poradnikowi. Tak naprawdę to tobie dziękuje. Jednak dodałem tam parę swoich sztuczek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2015 Najsowo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2015 (edytowane) No no no, nawet fajne to txt. Przyda się :) Swoją drogą, poda ktoś linka do arturra poradnika? :p Ajajaj, odkop. Sry :/ Edytowane 22 kwietnia 2015 przez Sav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi