Skocz do zawartości
  • 0

LifeMC w skrypcie !

dami589
 Udostępnij

Pytanie

Elo jak w temacie szukam takiego skryptu ale nie skopiowanego od innych znalazłem jeden na necie ale nie działa :C co powinno być w skrypcie już piszę ale najpierw opiszę plugin lifemc. Więc tak plugin lifemc dodaje nam życia na serwer na start mamy ich 3 maxmalna liczba jest to 10 można ustawić więcej :p życia tracimy poprzez śmierć a zyskujemy poprzez jedzenie diamentów oczywiście odpowiedniej ilości a i jak stracimy wszystkie życia dostajemy bana do czasu aż ktoś nas uleczy i przekaże swoje życia nam jeśli ma 2 życia wzwyż oczywiście ;p jeszcze tam opisywać można ale nie chcę się rozpisywać. Co ja bym prosił aby było w skrypcie polskie komendy czyli /ulecz nick /zycia i jedna komenda admina /daj nick i jakbyście mogli zastąpić że nie je się diamentów tylko 1 łze ghasta i jest +1 życie i żeby skrypt działał w światach takich jak world i nether a i max żyć to 10 a startujemy z 3 :D oczywiście życie tracimy po śmierci jak stracimy ban aż ktoś na nie uleczu komendą /ulecz nick ale ją można użyć tylko jak ma się 2 wzwyż żyć :D dziena za wysłuchanie ;) sry za błędy :C

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Komendy i uprawnienia:

/revive <gracz> lub /ulecz <gracz> | lifemc.revive

/lives lub /zycia | lifemc.lives

/lives <gracz> lub /zycia <gracz> | lifemc.lives.other

/givelife <gracz> <ilosc> lub /daj <gracz> <ilosc> | lifemc.give

Opcje:

Initial_Lives: 3 #Poczatkowa ilosc zyc
Max_Lives: 10 #Maksymalna ilosc zyc
Death_Worlds: "world" or "world_nether" #Swiaty w ktorych dziala skrypt. Aby dodac nowy swiat dopisz 'or "swiat"'
Action_Item: ghast tear #Przedmiot, ktory dodaje zycia
Items_per_Life: 3 #Ile przedmiotow trzeba uzyc aby zdobyc 1 zycie.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...