Skocz do zawartości
  • 0

Vip+Gildie

JutkowskY

Pytanie

Witam wczorajszego dnia zacząłem raczkowania ze skriptemPobrałem jako taki skript na gildie i zacząłem bawić się konfiguracją go, Ogólnie z nawet wielkimi oporami słabo znając całą dokumentacje skirpta coś niecoś powychodziło.Lecz pojawił się problem mianowicie gdy chcę dać prefix do grupy która posiada permissie "vip.menu" oraz gildie {gildia.%player%.status} is true pojawia się problem, skript czyta mi vip.menu jako przedmiot i wywala błąd dla was może być to banalne, jednak ja dopiero raczkuje :) Samodzielnie raczkuje ;pTutaj macie skript który wyskrobałem i niestety nie działa

On join:    if player has permission "vip.menu":        if {gildia.%player%.status} is true:            set the player's display name to "&7[&3%{gildia.%player%.tag}%&7]&6 %player%"	    set the player's tablist name to "&7[&3%{gildia.%player%.tag}%&7]&6 %player%"    else:	set the player's display name to "&7[&3%{gildia.%player%.tag}%&7] %player%"	set the player's tablist name to "&7[&3%{gildia.%player%.tag}%&7] %player%"
https://skript.pl/temat/68-vipgildie/

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
On join:	if player has permission "vip.menu":		if {gildia.%player%.status} is true:			set the player's display name to "&7[&3%{gildia.%player%.tag}%&7]&6 %player%"		set the player's tablist name to "&7[&3%{gildia.%player%.tag}%&7]&6 %player%"	else:		set the player's display name to "&7[&3%{gildia.%player%.tag}%&7] %player%"		set the player's tablist name to "&7[&3%{gildia.%player%.tag}%&7] %player%"

Po każdym dwukropku w następnej linijce musi być 1 tab. :D

https://skript.pl/temat/68-vipgildie/#findComment-234

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...