Sebak 1 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Witam,na moim serwerze ostatnio miałem atak botów inie wiem jak się przed nimi zabezpieczyć. Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondziu156 14 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 (edytowane) Najprostszy - najlepszyon first join: wait 1 tick kick player due to "&aZweryfikowano! Dolacz ponownie." stopMozesz dodac tez 'cooldown' dolaczaniaon join: if {skript::lastjoin} is less than 1: add 2 to {skript::lastjoin} stop else: wait 1 tick kick player due to "&aMusisz poczekac przed kolejnym dolaczeniem!" stopevery second: if {skript::lastjoin} is bigger than 0: remove 1 from {skript::lastjoin}Dobrym sposobem moze byc aktywacja konta: Gdy gracz dolaczy musi wejsc na odpowiednia strone, wpisac swoj nick i kod Captcha, wtedy poprzez RCON konsola wpisze komende: command /weryfikacja [<text>]: executable by: console trigger: if arg 1 is set: set {skript::weryfikacja::%arg 1%} to trueon join: if {skript::weryfikacja::%player%} is true: stop else: wait 1 tick kick player due to "&cMusisz zweryfikowac swoje konto, wejdz na: &bdomena.pl/verify" stop Edytowane 11 marca 2015 przez kondziu156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebak 1
Witam,
na moim serwerze ostatnio miałem atak botów i
nie wiem jak się przed nimi zabezpieczyć.
Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi