Anemonex 125 Opublikowano 2 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2015 Poznaj historię krainy Eos...“Życie tutaj nie zawsze było takie ponure. Dawniej nasza kraina tętniła życiem... lasy były bardziej zielone, w wodach pływały stada wielkich ryb, a mieszkańcy cieszyli się życiem... aż do tego felernego dnia... Do Meadland przybyła wróżbitka. Wśród ludności rozbrzmiewały plotki o jej nieomylności. Gdy wiadomość o przybyciu wyroczni trafiły do króla, postanowił wybrać się do niej i zapytać ją o dalsze losy królestwa. Ona wręczyła mu talizman..." ...stań się jej częścią...“...od tego czasu umysł Tenebrisa ogarniał mrok. Nie widzał krzywdy, którą wyrządzał swoim poddanym.... Opętany władca wyruszył w podróż, podczas której stracił dwustu najlepszych wojów zasilając tym samym martwe oddziały Shadow of Graves, w zamian za kryształ, który niegdyś wspaniałego władcę zmienił w bestię. Od tego momentu talizman dzierżony przez króla zdobił nie jeden, a dwa kamienie. Mrok całkowicie zawładnął jego umysłem. Władca, któremu ślubowaliśmy posłuszność odszedł..." ...rozpocznij przygodę jako niezdarny Poszukiwacz Przygód..."...dla każdego początki są trudne. Wyglądasz mi jednak na takiego, który nie podda się bez walki... Mam rację?..." ...wybierz profesję..."...musimy nauczyć Cię czegoś konkretnego, nie możesz przecież machać drewnianym mieczem do końca życia!..." ...Czarodzieja..."...wielu przed Tobą próbowało zgłębić tajniki magii, nie wielu jednak zdołało. Widzę w Tobie jednak coś, dzięki czemu może Ci się to udać..." ...Wojownika..."...dzierżenie miecza jest odpowiedzialnością. Broń służy do obrony niewinnych, nie zabijania ich. Musisz to zapamiętać... jedyną mocą wojownika jest jego dobro..." ...lub Strzelca..."...każdy strzelec musi być zwinny i szybki... im szybciej pokonasz wroga tym lepiej..." ...zdobywaj specjalizacje..."...w różnych częściach naszej krainy napotkasz na swojej drodze mistyczne kamienie. Dawniej Wielcy Bohaterowie zamieniali swe dusze w kamień, aby szukać godnych sobie następców. Jeżeli jeden z Wielkich zobaczy w Tobie to, co ja ujrzałem, jestem pewny, że pozwoli Ci okiełznać swą potęgę..." ...zwiedzaj krainy..."...u wybrzeży Meadland zacumował statek. Ludzie na nim mówią, że przybyli z Calidus Island i że szukają bohatera... To Twój czas, biegnij!..." ...i zapisz się na kartach historii jako największy Bohater!"...ludzie boją się o życie swoje i swoich bliskich. Radość zmieniła się w strach, łzy szczęścia w łzy rozpaczy... Potrzebujemy kogoś o czystym sercu i rozumie... potrzebujemy kogoś, kto nie będzie bał stanąć oko w oko z mrocznymi mocami kryjącymi się pośród drzew... potrzbujemy kogoś takiego jak Ty..." DαrϰVεnuς, bvcz, Jan kk i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/6657-rp-eoscraft/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anemonex 125 Opublikowano 14 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 Wbrew wstępnym założeniom, podstawowych klas będzie pięć (zamiast trzech). Obok czarodzieja, wojownika oraz strzelca na polu bitwy staną obrońca oraz łotrzyk! Chciałbym nadmienić, że nadal istnieje możliwość dołączenie do zespołu w roli budowniczego. Jeżeli kogokolwiek zainteresowałaby praca nad mapą serwera, wystarczy napisać do mnie prywatną wiadomość :) Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/6657-rp-eoscraft/#findComment-55127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Serwer nadal powstaje jeżeli tak, to można informacje o wersji i slotach? Czy przenieść do archiwum? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/6657-rp-eoscraft/#findComment-65632 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty i przeniesiony do archiwum. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/6657-rp-eoscraft/#findComment-65657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi