volumeTV 2 Opublikowano 2 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2015 Jak w temacie i jesli sie da to tak to usunąć? Są to pluginy które sa mi nie zbędne a Gryza sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 volumeTV 2 Opublikowano 3 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Savorski 176 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Spytaj się bukkitsmerfa oraz dzikoysk czemu tak jest. Może są niekompatybilne ze sobą. Dzikoysk spotkasz tutaj / bukk*t.pl a bukkitsmerfa na bukki*.pl bądź na mpcfor*m.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 volumeTV 2 Opublikowano 4 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2015 No z tego co wiem to jest drama między tymi dwoma coderami, w jakimś pluginie bukkitsmerf ostro jechał Dzikoyska. Pytam bardziej o to czy da sie usunąć ta blokade bo na 101% jest tak w AutoIn i wystarczy ja tylko znaleźć i zmodyfikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Serio? :0 To dziwne, bo sam pomagałem w tworzeniu api sk w AutoIn xD Teraz projekt przejął GotoFinal i nie wiem jak wygląda sytuacja ze skryptami. Zresztą to może być wina ws, nie był w końcu aktualizowany od jakiegoś pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 volumeTV 2 Opublikowano 14 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 Szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
volumeTV 2
Jak w temacie i jesli sie da to tak to usunąć? Są to pluginy które sa mi nie zbędne a Gryza sie!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi