Klaudiusz258 4 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Cześć mam tu taki skript na odblokowanie mocy ale on nie działa bo nie chce komuś odblokować tej mocy. kod: Chodzi o to ze jak wpiszemy /kwojownik to odblokowuje nam się moc czyli jak klikniemy prawym przyciskiem na myszce dostajemy strenghta na 10 sekund * variables są zrobione (zapomniałem ich dodać tutaj) Edytowane 12 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Ł�ap powinno dodawać też siłę. Edytowane 12 lipca 2020 przez Wojciu Klaudiusz258 i DαrϰVεnuς 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 23 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 23 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Jednak to nie działa ta jak wcześniej. Gdy klikamy na ten miecz byle jaki nic się nie wykonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Jakieś błędy, czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 23 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Wszystko działa okej, ale jak niemamy odblokowanej klasy i klikniemy prawym na myszce to tylko nam pisze "Specjalna moc będziesz mógł użyć za 30 sekund" a jak zrobić że jak klasa jest niewybrana to pisze "Nie posiadasz klasy wojownika" Nie wiem dlaczego jak wybiorę tą klasę to i tak mi pisze "NIe posiadasz klasy wojownika" kod: Wszystko teraz jest okej. Ale mam jeszcze 1 ostatni problem nie wiem dlaczego jak klikniemy resetuj nie chce opuścić tej klasy: cały kod: Nadal to samo. Nie opuszcza nam tej klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Klaudiusz258 4
Cześć mam tu taki skript na odblokowanie mocy ale on nie działa bo nie chce komuś odblokować tej mocy.
kod:
Chodzi o to ze jak wpiszemy /kwojownik to odblokowuje nam się moc czyli jak klikniemy prawym przyciskiem na myszce dostajemy strenghta na 10 sekund
* variables są zrobione (zapomniałem ich dodać tutaj)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi