Savorski 176 Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 (edytowane) Pewnie mnie znacie już, ale SIEMANO! Ja jestem Tymoteusz, mam 14 lat i interesuję się informatyką, pisaniem sk, oraz androidem ;) Do tego postaram się robić więcej sk, oraz je udostępniać i pomagać jak najwięcej, oraz nie nabijać punktów XD Edytowane 21 lutego 2015 przez Sav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 22 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2015 Tym razem patrz na daty.Hejka. I takie pytanie (na śniadanie) czemu masz na imię Tymoteusz, nick w MC masz darek, a na forum nazywasz się Sav? Jakieś kontakty mafijne czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 22 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wiesz... Z tym jest taka czarna magia. Kolega jako, iż nie gra już w Mc sprzedał mi swoje konto. Gdy próbujemy zmienić nick nie dochodzi nam mail potwierdzający, gdyż Interia to szajze. Stąd taka magia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 ciema! Dodawaj jakieś poradniki o Andku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi